Marantz NR1506 AV Receiver

Marantz NR1506 AV Receiver

Availability: Raspoloživo

Novi Marantzov ulazni AV receiver ima WiFi i Bluetooth, te podršku za HDCP 2.2; 85Wx5ch Edited 08.12.2016.

3.490,00 kn 12 rata 290,83 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Marantz NR1506 (PDF)

Novi ulazni AV receiver NR1506 dolazi u slim izdanju, te nudi 85W snage na svih 5 kanala. Superiorna kvaliteta zvuka je moguća zahvaljujući diskretnom sklopovlju i vrhunskim audio tehnologijama poput Dolby True HD i DTS-HD.

Osim što će reproducirati povijesno poznati Marantzov zvuk, novi receiver je u potpunosti futureproof te sadrži HDMI 2.0a standard i HDCP 2.2 podršku.


Snažno 5-kanalno napajanje

Budući je svih 5 kanala u potpunosti odvojeno (diskretno), ne postoji nikakva razlika isporuci zvuka, što omogućava istinsko Hi-Fi surround iskustvo.

Vrhunska povezivost uz 5+1 HDMI ulaza i multizone opciju

Osim standardnih audio, video i zvučničkih konekcija, tu je 5 HDMI ulaza straga i 1 sprijeda, kojim ćete jednostavno spojiti svoj iPhone, HDD disk, tablet, kameru ili gejmersku konzolu. 

Također, tu je i multizone opcija koja će omogućiti reprodukciju različitog glazbenog sadržaja u drugu prostoriju, uz dodatak dodatnog para zvučnika.

Airplay & Bluetooth streaming

Čim ovaj receiver spojite na kućnu mrežu putem WiFi-a ili putem mrežnog kabela, otvara se more glazbenog sadržaja u vidu internet radio stanica.  Uz AirPlay streaming funkciju Vaša će glazba dobiti krila, no ako ne posjedujete Apple uređaj, uvijek postoji opcija streamanja glazbe u CD kvaliteti i putem Bluetootha. 

HD Audio streaming & Gapless playback

Marantz NR1506 može bežično reproducirati FLAC, ALAC pa čak i DSD (Super Audio CD) datoteke a sve svoje audio datoteke možete streamati s bilo kojeg DLNA certified izvora spojenog na kućnu mrežu, uz upravljanje putem Marantz Remote aplikacije ili daljinskog upravljača. Također, istinski audiofili cijenit će Gapless playback reprodukciju koja će omogućiti uživanje u glazbi bez smetnji i "praznih prijelaza".

Audyssey MultEQ room acoustic

Uz pomoć moderne tehnologije lako ćete optimizirati kvalitetu zvuka svog kućnog kino sistema, jer Audyssey MultEQ mjeri i ispravlja akustične rezultata vašeg sistema obzirom na prostoriju u kojoj se nalazi, a što rezultira najboljom mogućom tonalnom ravnotežom.

Smart ECO Mode

NR1506 ne bi bio pravi uređaj budućnosti da ne nudi i ECO mode rada koji će značajno uštedjeti energiju, bez kompromisa za kvalitetom. Naime, u slučaju da receiver zatreba više snage, automatski će se prebaciti na svoju punu snagu.

Superkompaktan dizajn

Kućište ovog uređaja je prilično reducirano u usporedbi sa standardnom veličinom AV receivera, što znači da ćete ga zahvaljujući njegovoj vitkoj liniji moći bez problema „stisnuti“ u svaki ormarić odnosno stalak za televizore.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth
• Dolby TrueHD i DTS HD Master Audio 5-kanalno pojačao
• Audyssey MultiEQ kalibracija sobne akustike
• Audyssey Dynamic Volume i Audyssey Dynamic EQ
• Posljednja HDMI verzija sa 4k 60Hz 4:4:4 rezolucijom
• 5+1 HDMI ulaz/ 1 HDMI izlaz (4K 60Hz,3D,ARC,HDR,BT2020)
• Full HDCP 2.2 podrška za sve ulaze
• MP3, WAV, AAC, WMA, AIFF
• HD Audio streaming: FLAC 192/24, DSD, ALAC
• Gapless Playback, Spotify Connect*, Internet Radio support
• Setup Assistant i Hybrid GUI
• AirPlay on board
• Marantz AVR aplikacija za iOS i Android uređaje
• ECO mod

Izdvojene akcije

Google+ recenzije