P9 Signature - Nova Bowers&Wilkins HiFi Slušalica

P9 Signature - Nova Bowers&Wilkins HiFi Slušalica

Prošlog tjedna Bowers & Wilkins predstavio je P9 Signature, svoje najbolje naglavne over-ear slušalice koje utjelovljuju sve akustičke i konstrukcijske vještine koje je tvrtka prikupila u 50 godina svog puta.

P9 Signature podiže ljestvicu dobrog zvuka kojeg je moguće postići pomoću smartphonea. Več u ovako kratkom vremenu nakon predstavljanja brojne publikacije i online mediji o najboljim B&W slušalicama govore vrlo pozitivno!

Esquire je najavio P9 Signature samo dan nakon predstavljanja, ističući kako su to slušalice koje su zapravo više zvučnici za vaše uši. Nemalu cijenu komentirao je s dobro poznatom uzrečicom: dobivate ono što ste platili.

P9 Signature predstavljena je i u "most wanted" sekciji Conde Nast most wanted section ovdje.

Digital Spy objavio je jedan od prvih testova P9 Signature, i bez previše iznenađenja čini se da nemaju greške.

Želite super kulerske slušalice u klasičnom high-end stilu s božanskim zvukom? Pa, ove bi mogle biti baš za vas. Dizajnirane kao ultimativni Bondov pribor, Bowers & Wilkins P9 Signature uzele su sve ono što je dobro od postojećih i nekadašnjih B&W proizvoda, kao što su briljante P7 Wireless i na sve to dodale turbo. Napravljene kako bi tvrtka proslavila svoju pedesetogodišnjicu, B&W je napravio sve što je mogao s ovim sluškama, te spojio sve moguće luksuzne materijale i high-end zvuk rezerviran za svoje vrhunske high-end zvučnike.

P9 slušalice možete pronaći u našoj trgovini po cijeni od 6.750,00 kn.