804 D3 + Chord Epic 2x2.5m + Sonorous Flex HDMI 2m

804 D3 + Chord Epic 2x2.5m + Sonorous Flex HDMI 2m

Availability: Trenutno nije na zalihi

804 D3 + Chord Epic 2x2.5m + Sonorous Flex HDMI 2m Edited 05.11.2019.

62.010,00 kn
(set)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Obavijest o raspoloživosti
e-mail
  (Obavijest se šalje na email čim uređaj stigne u skladište)
 
Opis

Detalji

Bowers & Wilkins 804 D3

804 D3 je zvučnik koji nudi zvuk nevjerojatno visoke kvalitete u tradicionalnoj zvučničkoj formi samostojećeg kabineta koji zauzima malo mjesta u prostoru, a opremljen je najnovijom i apsolutno vrhunskom tehnologijom.

Ultrakruti kabinet je platforma za dijamantni visokotonac, novi Continuum srednjetonac i Aerofoil bas zvučničke jedinice. Sve to udruženo je u zvuk koji puni prostor energijom ali i glazbom vrhunske jasnoće.

Jedna od osnovnih stvari stabilnosti cijelog zvučnika je sistem unutarnjeg ukrućenja. Čvrstoća i krutost kabineta izravno utječe na ispravnost karaktera glazbenih instrumenata i glasova. Učvršćenja kabineta serije 800 D3 razvijena su uz metode računalnog modeliranja, a napravljena su od debele šperploče s metalnim ojačanjima pa tako novi Matrix nudi ultimativne performanse ukrućenja.

Novi dijamantni visokotonac smješten je u kućište od punog komada aluminija. Takva inertna struktura osigurava izuzetno krutu platformu s koje visokotonac može
emitirati kristalno čisti zvuk. Nevjerojatno lagan, a ujedno i nevjerojatno krut, Dijamant je ultimativni materijal za kupolu visokotonca. Kvaliteta visokih tonova na zvučnicima B&W 800 D3 serije je nešto najprirodnije što možete čuti.


Nova Continuum srednjetonska membrana reproducira vrhunsko srednjetonsko područje bez praktički bilo kakvih negativnih efekata tzv. loma membrane, pojave koja prati sve dinamičke zvučnike na rubovima njihovih radnih područja, a sve zbog toga jer Continuum omogućuje da su takve pojave daleko izvan radnog područja koje traži 804 D3.

Chord Epic 2x2,5m

Kabel ima novu Tuned ARAY geometriju vodiča koja glazbeni signal prenosi uz visoki stupanj koherencije i detalja.

Prvotno razvijena za seriju Sarum, konfiguracija uključuje tri vodiča, posrebrena i u teflonskoj izolaciji.

Unutarnje PVC košuljice služe kao mehaničko prigušenje i stvaraju razmak prema dvoslojnom RFI štitu. Kabel je ručno izrađen te ima Chord VEE 3 posrebrene konektore.

Sonorous FLEX HDMI 4m

Sonorous kablovi pružaju najbolju povezivost za veliki broj uređaja i AV sustava. Kablovi moraju biti u potpunosti funkcionalni te se na pristupačan, diskretan i prilagođen način uklapati u svaki kućni sustav za zabavu.

Sonorous nudi pouzdan izbor različitih kablova suvremenog dizajna koji će stilski upotpuniti vaš prostor i odgovarati uz svaku vrstu namještaja. Izrađeni su za podršku svim zahtjevima najnovijih tehnologija. Krase ih najviši standardi i univerzalne specifikacije razrađene do najsitnijeg detalja, olakšavajući svakodnevni život.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Google+ recenzije