Astell&Kern AK CD – RIPPER MK II

Astell&Kern AK CD – RIPPER MK II

Availability: Trenutno nije na zalihi

EOL PROIZVOD - VIŠE NIJE MOGUĆE NARUČITI

Ripper MK II je drugi model iz Astell&Kerna koji pruža kvalitetu glazbe kao sa CD-a na Astell&Kern player samo jednim dodirom Edited 02.07.2020.

3.690,00 kn 12 rata 307,50 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

AK CD – Ripper MK II je drugi model iz Astell&Kerna koji pruža kvalitetu glazbe kao sa CD-a na Astell&Kern player samo jednim dodirom. Novi model ima poboljšani dizajn za što potpunije kopiranje. Uz ovaj CD-Ripper bez problema možete kopirati vašu glazbu na Astell&Kern player, tako da ga jednostavno spojite s playerom uz pomoć kabela.

Kopiranje s ovim uređajem je jednostavno i praktično. Postavljenjem opcija kopiranja unaprijed, korisnik može povezati AK CD Ripper MKII i jednostavnim dodirom ikone započeti kopiranje.

Povezani Astell&Kern player može pristupiti servisu Gracenote na kojem su dostupni najnoviji glazbeni podaci te se na kopiranim glazbenim datotekama automatski mogu prikazivati informacije o glazbi kao i cover-i albuma. Korisnik također može ručno unijeti podatke kao što su naslov albuma, izvođač, žanr te godina izdanja za CD informacije koje nisu dostupne na Gracenote-u.

Osim toga, korisnik može postaviti brzinu kopiranja (normalno/brzo/vrlo brzo) kao i format datoteke (WAV/FLAC) putem postavki izbornika.

AK CD Ripper MKII kombinira komponente najrazličitijih oblika sastavljene od najboljih materijala kako bi se osiguralo da kritične funkcije rade po najvišim standardima performansi. Glavni utor za umetanje CD-a sada je pravokutnog oblika za učinkovito ograničavanje vibracija.

 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Model: PEM15 / AK CD-RIPPER MK II
  • Materijal: aluminij
  • Dimenzije: 149 x 149 x 49 mm
  • Težina: 1,260 g
  • Audio formati: WAV, FLAC
  • Micro USB kabel x1, USB tip C