Astell&Kern KANN MAX kožna torbica

Savršen dodatak za Vaš Kann Max.
Na zalihi
99,00 € 745,92kn /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Torbica KANN MAX izrađena je od visokokvalitetne biljno štavljene kože proizvođača BADALASSI CARLO i CONCERIA WALPIER, te se može pohvaliti visokim stupnjem savršenstva koji odgovara dizajnu KANN MAX-a.

Torbica  je dostupna u tri boje i omotana je oko cijelog proizvoda, pružajući izvrsnu zaštitu i najbolje prianjanje uz savršeno pristajanje.

BADALASSI CARLO koža

Badalassi Carlo, kožara koju je osnovao CARLO BADALASSI, koji je bio profesor u školi kože u regiji Santa Croce, proizvodi kožu više od 40 godina integrirajući tradicionalnu biljnu metodu obrade kože razvijenu u Toskani s njegovom jedinstvenom teorijom i tehnologijom.

Biljna obrada kože je ekološki prihvatljiva metoda proizvodnje kože za koju je potrebno dugo vremena da se završi štavljenjem kože samo s taninima ekstrahiranim iz biljaka.

Koža Badalassi Carlo koristi tehniku vacchetta koja je razvijena u Toskani, a zatim prerađena korištenjem biljnog ulja za štavljenje.

Tvrtka teži visokoj kvaliteti stvarajući proizvode koristeći male serije, ručno izrađene tradicionalne tehnike, a ne masovnu proizvodnju. Štavionica je vrlo cijenjena i preferirana od strane poznatih proizvođača diljem svijeta koji cijene kvalitetu proizvedene kože.

CONCERIA WALPIER koža

Osnovana 1973. godine u San Miniatu, Toskana, Italija, Walpier Tannery posluje već tri generacije i ima dugu tradiciju proizvodnje kožnih proizvoda na temelju njihovih visoko cijenjenih procesa biljnog štavljenja. Kožara koristi samo 100% sirovu kožu uvezenu iz Francuske i član je Vera Pelle, talijanske udruge proizvođača kože na bazi bilja.

Walpierovo biljno štavljenje tradicionalna je metoda obrade kože koja se stoljećima prenosi s oca na sina u regiji Toskana. Proces štavljenja obično traje 40 dana i to je proces koji prakticiraju samo talijanski kožari u svijetu.

Osim toga, kožni proizvodi koji prolaze proces biljnog štavljenja nastavljaju postupno tamniti tijekom vremena u skladu s korisnikovom njegom, upotrebom, stilom itd., pokazujući način života korisnika i čineći proizvod potpuno jedinstvenim.

Dostupne nijanse kožne torbice:

[MUD] Kaki smeđa torbica

Khaki Brown torbica KANN MAX-a koristi Walpier biljno štavljenu kožu.

Astell&Kern prvi put koristi Mud kožu, kožni proizvod koji sadrži jedinstvenu ljepotu snažnog, ali mekog osjećaja.

MUD koža obrađuje se sirovim kožama iz sjeverne Francuske koje imaju uske pore i izvrsnu kvalitetu.

Ova visokokvalitetna, biljno štavljena koža punog zrna prolazi minimalnu umjetnu naknadnu obradu koja proizvodi prekrasan, prirodan sjaj uz zadržavanje nekih izvornih i prirodnih oznaka. Budući da je Mud brušena koža, izvorno zrno je dobro očuvano i ostaje vjerno svojoj prirodnoj reljefnoj teksturi. Iako je to vrlo čvrsta i izdržljiva koža, ima jedinstvenu značajku da ima mekan, gladak osjećaj koji se postiže nanošenjem laganog parafinskog voska jednom prije glodanja.

[BUTTERO] Crna torbica

Torbica  u crnoj boji KANN MAX-a koristi Walpierovu Buttero kožu.

Buttero koža je koža izrađena brušenjem kože kako bi bila mekana i prirodna na površini. Buttero koža, kao i druga koža koju koristi Walpier, proizvedena je od najfinijih francuskih koža, tako da je tekstura gusta, a površina glatka.

Zbog Walpierove vrlo cijenjene metode biljnog štavljenja, Buttero koža ima izvrsnu boju sa savršenom završnom obradom površine i vrlo je otporna na ogrebotine. To omogućuje proizvođačima da iskoriste izvornu teksturu kože bez problema koji su obično povezani s drugim biljnim obradama.

[MINERVA] Plavozelena torbica

Minerva koža, za razliku od Minerva Boxa, je obična, nebrušena koža koja na prvu izgleda mat, ali kako se koristi, boja se produbljuje i sjaj se povećava, tako da možete vidjeti i osjetiti promjenu tijekom vremena.

Minerva je biljno štavljena koža proizvedena jedinstvenom Vacchetta metodom iz Toskane. U početku koža izgleda mat s nedostatkom sjaja, ali s vremenom dodaje prirodni sjaj i produbljuje boju. To je zato što na površini kože nema umjetnog premaza, pa se sjaj prirodno diže iz ulja sadržanog u samoj koži tijekom korištenja. Kao i kod drugih biljnih štavljenih koža, Minerva je posebno lijepa s vremenom.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Vidi više... Nema povezanih blog postova. Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!