AUDEZE naglavne slušalice LCD-4Z, Black Magnesium w/Gold

AUDEZE naglavne slušalice LCD-4Z, Black Magnesium w/Gold

Availability: Trenutno nije na zalihi

Daleko najnapredniji model Audeze slušalica s inovativnom planarnom magnetskom tehnologijom koja pruža zapanjujuću dinamiku i nevjerojatno otvoren i prostran zvuk. Edited 13.12.2019.

29.990,00 kn 12 rata 2.499,17 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Model slušalica LCD-4 predstavlja 40 godina napretka u planarnoj magnetskoj tehnologiji te brojna istraživanja i razvoj od 2009. godine kada su u tvrtci Audeze lansirali prvi proizvod. Ove vrhunske slušalice sadrže brojne suvremene tehnologije poput nano-dijafragme s Double Fluxor magnetima koji gotovo dvostruko povećavaju pogonsku snagu.

Ekskluzivna planarna magnetska tehnologija

LCD-4 je daleko najnapredniji model Audeze slušalica s inovativnom planarnom magnetskom tehnologijom koja pruža zapanjujuću dinamiku i nevjerojatno otvoren i prostran zvuk. Akustički su konstruirane za iznimnu točnost.

Gotovo bestežinska nano-dijafragma

Slušalice sadrže najnapredniji dizajn dijafragme – ekskluzivni nano-film zapravo teži manje od zraka koji istiskuje. Također je uključeno brže vrijeme odziva za najdublji i najtočniji bas u usporedbi s drugim dostupnim slušalicama.

Double Fluxor magneti

Ovi magneti gotovo udvostručuju snagu koja pokreće dijafragmu za bolji odziv prijelaznog vremena i daleko veću razlučivost. To također pridonosi smanjenju izobličenja i povećanju točnosti.

Unutarnji zvučni valovi

Patentirani Fazor elementi služe kao vodiči unutarnjih zvučnih valova u slušalicama kako bi se izbjegla rezonancija za što precizniji oblik zvučnih valova.

Dizajn i ručna izrada u Kaliforniji

Slušalice su dizajnirane i pažljivo ručno izrađene, a u izradi su korišteni najluksuzniji materijali u kombinaciji sa suvremenom planarnom magnetskom tehnologijom. Tzv. drveni prsten na slušalicama izrađen je od najkvalitetnijeg Macassar Ebony drveta starosti čak 30 godina. To je posebno obrađeno drvo s glatkom, precizno poliranom završnom obradom.  Posebna se pažnja pridaje prilagodbi i podešavanju pretvornika i njihovom slaganju s drvenim „prstenovima“ na slušalicama. Tekstura kožnih jastučića za uši također se prilagođava s bojom slušalica te se obraća pozornost na kombiniranje i slaganje boja i uzoraka. Novi okvir slušalica izrađen je od kombinacije kože i čelika te osigurava udobnost za sate i sate uživanja u glazbi. Jastučići za uši ispunjeni su pažljivo odabranom akustičnom memorijskom pjenom. Za doživljaj zvuka koji će vam oduzeti dah, uparite slušalice s pojačalom za slušalice The King MKII.

Audeze industrijski dizajn

Sofisticiran izgled i već spomenuti ručno rađeni prstenovi proizvedeni u kalifornijskom pogonu odlike su ovih slušalica, a kvaliteta cjelokupne konstrukcije jamči godine i godine bezbrižnog slušanja glazbe.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Tip slušalica: over-ear, otvorene sa stražnje strane
• Planarni magnetski driveri za bolju dinamiku i frekvencijski odziv
• Premium izrada od vrhunskog kožnog materijala za dugotrajnost korištenja
• Double Fluxor magneti, Fazor elementi
• Velike ultra tanke Uniforce nano dijafragme
• Vrsta magneta: Neodimij N50
• Veličina pretvornika: 106 mm
• Maksimalna snaga upravljanja: 5 W RMS
• Frekvencijski odziv: 5Hz – 50kHz
• Impedancija: 200 ohma
• Osjetljivost: 97 dB/1mW
• Minimalna potrebna snaga: >100mW
• Preporučena razina snage: >500mW