Audio Technica ATH-AWAS Asada Zakura

Naglavne slušalice

  • Asada Zakura drveno kućište

  • DLC dijafragme

  • ručno sastavljeno u TokijuNa zalihi
1.499,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Audio Technica serija drvenih slušalica već više od 20 godina isporučuje prirodan, akustični zvuk s bogatim prizvukom. Model ATH-AWAS Asada Zakura ima kućište za suzbijanje neželjenih rezonanci unutar same slušalice, omogućujući uživanje u visokokvalitetnom prirodnom zvuku uz jedinstvenu eleganciju drveta.

ATH-AWAS slušalice imaju drvo Ostrya Japonica, poznatije kao Asada Zakura – jedno od najcjenjenijih materijala u povijesti Audio Technica drvenih slušalica. Asada Zakura je rijetko tradicionalno japansko drvo koje je raslo preko 100 godina kako bi doseglo zrelost. Ovo posebno drvo poznato je po svojoj upotrebi u izradi high-end zvučnika zbog svojih zvučnih karakteristika i vrhunske trajnosti.

Sadrže klasičnu, toplu crvenu boju, a upečatljiva estetika drveta čini svaki par slušalica jedinstvenim. Uz polusjajnu završnu obradu (ručno primjenjenu), izgled drveta nastavit će se mijenjati s vremenom – razvoj u kojem možete uživati zajedno s vašom glazbom.

Ekskluzivne 35-milimetarske pogonske jedinice dizajnirane su kako bi maksimizirale zvučne specifikacije Asade Zakura, uz bogate prizvuke, lagane niske raspone i srednje do visoke frekvencije visoke rezolucije.

Jedinstvena Audio Technica tehnologija, korištena u cijelom rasponu hi-fi slušalica zatvorenog tipa, dijeli strukturu kućišta u dvije odvojene akustične komore za glatku reprodukciju basova. Odvojivi konektori dizajnirani su za iznimnu kvalitetu zvuka i trajnost. Omogućuju sigurnu povezivost za stabilan prijenos signala i napravljeni su za dugotrajno slušanje.

Uz odvojivi kabel (od 3 m) s utikačem od 6,3 mm dolazi i odvojivi balansirani kabel s XLR priključkom koji pruža kompatibilnost s najnovijim hifi tehnologijama. OFC žica od bakra visoke čistoće bez kisika koristi se za visokokvalitetni prijenos zvuka.

Lagana, ali čvrsta ruka kućišta slušalica izrađena je od legure magnezija. Kut ruke kućišta osmišljen je tako da idealno odgovara zatvorenom modelu slušalica poboljšavajući izolaciju da se što jasnije čuje sav reproducirani zvuk.

Slušalice se ručno izrađuju u tvornici u Naruse-u, u Tokiju gdje su proizvedene sve AT drvene slušalice. Prirodna polusjajna završna obrada pažljivo je polirana i ručno obojena jedna po jedna.

Audio Technica ATH-AWAS Asada Zakura
Sakrij

• Tip: dinamičke slušalice zatvorenog tipa
• Promjer pogonskih jedinica: 53 mm
• Frekvencijski odziv: 5 – 42 000 Hz
• Maksimalna ulazna snaga: 2000 mW
• Osjetljivost: 99 dB/mW
• Impedancija: 40 ohma
• Težina: približno 395 g

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!