Bowers & Wilkins 800 D3 - samostojeći zvučnik

Bowers & Wilkins 800 D3 - samostojeći zvučnik

Availability: Trenutno nije na zalihi

800 Diamond serija zvučnika čini asortiman najuspješnijih (vrhunskih) zvučnika na svijetu. Edited 17.06.2021.

112.500,00 kn 12 rata 9.375,00 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

800 Diamond serija zvučnika čini asortiman najuspješnijih (vrhunskih) zvučnika na svijetu. Kao i svi prethodnici serije, i ova uspjeh duguje spoju inovativnog dizajna i naprednih tehnologija te je uvela nove definicije high-end performansi za brojne generacije audio entuzijasta.

Pogonske jedinice

Najveća promjena što se tiče materijala izrade je nova tehnologija konusa razvijena za pogonske jedinice srednjeg raspona. Metalik sivi konus zamjenjuje prvotno razvijene Kevlar pogonske jedinice korištene dugi niz godina. Veliki metalni profili tvore vrlo prepoznatljiv dio industrijskog dizajna , kako na stražnjoj ploči, tako i oko svakog basa i srednjetonske jedinice.

Ova serija postavlja još viša mjerila za performanse i kvalitetu unutar svoje kategorije, čuvajući svoju konkurentsku prednost i ugled tvrtke Bowers&Wilkins za održavanje nivoa izvrsnosti na sve zagušenijem tržištu. Zamijenjena je gotovo svaka komponenta koja je mogla biti zamijenjena, uključujući industrijski dizajn.

Continuum Cone

Nova Diamond Serija nije samo najbolja serija zvučnika. To je najnapredniji niz zvučnika ikada napravljenih. Dizajn Continuum Cone temelji se na konceptu optimizirane i kontrolirane fleksibilnosti te pruža poboljšani zvuk. Continuum je trijumf eksperimentalnog rada, s više od 70 ponavljanja i 8 godina razvoja prije lansiranja.

Dijamant je još uvijek najbolji materijal za kupolu visokotonca te je zadržan i u ovom rangu zvučnika. Provedena su istraživanja kako bi se ustvrdilo postoji li nešto bolje (kada se radi o materijalu izrade) te je ustanovljeno da još ne postoji. Svi ostali dijelovi oko same kupole preuređeni su kako bi se dodatno poboljšale ionako iznimne performanse.

800 D3 je vodeći model u ovoj seriji, a iza njegovog snažnog zvučnog i vizualnog dojma stoji pola stoljeća dizajna i inženjeringa, sve u cilju još većeg glazbenog utjecaja.

Montiran na glavnom kućištu, dijamantni visokotonac u čvrstom aluminijskom kućištu pruža zadivljujuć prostorni i ambijentalni doživljaj zvučne scene. Masivno kućište srednjeg raspona pažljivo je oblikovano osiguravajući da se zvuk glasova i instrumenata čuje s ekstremnom čistoćom. Ta čistoća stvorena je zahvaljujući već spomenutom, glatkom i preciznom Continuum Cone srednjetonskom driveru.

Čvrsti i dramatični basovi isporučuju se kroz krutost i lakoću  jedinstveno oblikovanog Aerofoil konusa promjenjive debljine. Napredna Matrix veza učvršćuje kabinet zvučnika i smanjuje suvišne vibracije. Stabilno postolje omogućuje jednostavno pozicioniranje te ga zatim održava čvrstim za slušanje.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Tehničke značajke: dijamantni visokotonac, Continuum Cone srednjetonski driver, antirezonantni konektor, Aerofoil konusna jedinica, tehnologija Flowport (koja smanjuje izobličenja), visokotonac na vrhu
• Driverske jedinice: 1 x 25 mm dijamantna kupola visoke frekvencije, 1 x 150 mm Continuum Cone srednjetonac, 2 x 250 mm Aerofoil konusna jedinica
• Raspon frekvencija: 14 Hz – 35 kHz
• Frekvencijski odziv: 17 Hz – 28 kHz
• Osjetljivost: 90 dB
• Harmonijsko izobličenje: <1% 80 Hz – 20 kHz, <0.3% 100 Hz – 20 kHz
• Nominalna impedancija: 8 ohma
• Preporučena snaga pojačala: 50W – 500W na 8 ohma
• Maksimalna preporučena impedancija kabela: 0.1 ohma
• Dimenzije: 1212 x 390 x 583 mm
• Težina: 94.5 kg