Bowers & Wilkins 802 D3

Bowers & Wilkins 802 D3

Availability: Na zalihi

Zvuk stvarne studijske kvalitete u obliku kakav je vrhunsko zadovoljstvo smjestiti kod kuće. Edited 17.01.2022.

84.150,00 kn 12 rata 7.012,50 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

802 D3 oko sebe širi fenomenalan zvuk koji ostavlja bez teksta u svakom prostoru, a vrhunski i osebujan dizajn nikoga ne ostavlja ravnodušnim. To je zvuk stvarne studijske kvalitete u obliku kakav je vrhunsko zadovoljstvo smjestiti kod kuće. Slušanje glazbe putem novog 802 D3 je doživljaj, kad omiljenu glazbu čujete reproduciranu na ovim zvučnicima uz adekvatnu amplifikaciju i izvore zvuka, otvorit će vam se sasvim novi pogled na vrhunski audio.

Jasnoća i prirodnost zvuka 802 D3 evidetna je u svakom dijelu zvučnog spektra. Kombinacija dijamantnog visokotonca i Continuum srednjetonca u novoj turbinskoj glavi daju iznimno bistar pogled u sve događaje u glazbi, a Aerofoil basevi sve to mogu podcrtati čistim basom koji može i prodrmati temelje.

Novi dijamantni visokotonac smješten je u kućište od punog komada aluminija. Takva inertna struktura osigurava izuzetno krutu platformu s koje visokotonac može emitirati kristalno čisti zvuk. Nevjerojatno lagan, a ujedno i nevjerojatno krut, Dijamant je ultimativni materijal za kupolu visokotonca. Kvaliteta visokih tonova na zvučnicima B&W 800 D3 serije je nešto najprirodnije što možete čuti.

Nova Continuum srednjetonska membrana reproducira vrhunsko srednjetonsko područje bez praktički bilo kakvih negativnih efekata tzv. loma membrane, pojave koja prati sve dinamičke zvučnike na rubovima njihovih radnih područja, a sve zbog toga jer Continuum omogućuje da su takve pojave daleko izvan radnog područja koje traži 804 D3. 

Nova "turbinska glava" idealnog je oblika za disperziju zvuka iz srednjetonca izvana te gušenje stražnjeg vala iznutra. Unutrašnjost akustički mrtve masivne aluminijske konstrukcije dodatno je ućvršćena pregradama koje oblikom podsjećaju na lopatice turbine.

Aerofoil membrane bas jedinica po prvi put donose varijabilnu debljinu membrane, što omogućuje veću čvrstoću na područjima membrane koja podnosi veća opterećenja. Kretanje membrane je tako još bliže idealnom klipnom gibanju a rezultat je dubok, čvrst i kao nikad do sada čist bas.

Modeli sa srednjetonskom glavom imaju i novu tehnologiju kabineta, krivulja ljuske je sada postavljena na prednju stranu što ima nekoliko prednosti, popravlja disperziju zvuka, a omogućuje čvršće montiranje bas zvučničkih jedinica sprijeda i snažnije spajanje rubova sa stražnje strane.

Jedna od osnovnih stvari stabilnosti cijelog zvučnika je sistem unutarnjeg ukrućenja. Čvrstoća i krutost kabineta izravno utječe na ispravnost karaktera glazbenih instrumenata i glasova. Učvršćenja kabineta serije 800 D3 razvijena su uz metode računalnog modeliranja, a napravljena su od debele šperploče s metalnim ojačanjima pa tako novi Matrix nudi ultimativne performanse ukrućenja. 

Inovativno masivno postolje je iznimno stabilan temelj za velike modele iz serije 800 D3. Novost su i šiljci koji su trajno smješteni u bazi, pa ih je putem ingenioznog tehničkog rješenja lako staviti u funkciju bez teškog manipuliranja kabinetom.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Opis
3-stazni basrefleks zvučnik

Zvučničke jedinice
1x ø25mm visokotonac s dijamantnom kupolom

1x ø150mm Continuum® FST™ srednjetonac
2x ø200mm Aerofoil bas

Frekvencijski raspon
14Hz do 35kHz

Frekvencijski odziv
17Hz do 28kHz (+/-3dB od referentne osi)

Osjetljivost
90dB SPL (2.83Vrms / 1m)

Harmonička izobličenja
2. i 3. harmonici (90dB, 1m na osi)
<1 % 80Hz - 20kHz
<0.3% 100Hz - 20kHz

Nominalna impedancija (min.)
8Ω (min. 3Ω)

Preporučena snaga pojačala
50W - 500W na 8Ω

Max. preporučena impedancija kabela
0.1Ω

Visina:
1212mm

Širina:
390mm

Dubina:
583mm

Masa
94.5kg