Bowers & Wilkins 802 D4 samostojeći zvučnik

Bowers & Wilkins 802 D4 samostojeći zvučnik

Availability: Na zalihi

Bowers & Wilkins 802 D4 samostojeći zvučnik Edited 21.03.2022.

106.400,00 kn / 14145.12€ 12 rata 8.866,67 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Svaki model u novom asortimanu odnosno 800 Diamond seriji kombinira stotine poboljšanja detalja kao i nekoliko potpuno novih tehnologija za stvaranje najtransparentnije, najdetaljnije i najzvučnije serije zvučnika koju je Bowers & Wilkins ikad proizveo. Profinjene i elegantne proporcije kabineta zvučnika kao i luksuzni detalji čine ovu seriju najprestižnijom 800 Diamond serijom do sada.

Svaki model u seriji usvaja revidiranu inačicu kultnog kućišta visokotonca s čvrstim tijelom te s novim, produženim cijevnim sistemom za stvaranje još otvorenijeg zvuka za visoke frekvencije. Ovo iznimno čvrsto kućište bez problema se odupire neželjenim rezonancijama te je izuzetno akustičnog oblika – osobito u kombinaciji s novim sustavom za razdvajanje koji ga izolira od ostatka zvučnika učinkovitije nego ikad prije. Kao i ranije, visokotonac je izrađen od čvrstog aluminija te sada koristi anodiziranu završnu obradu – tamnu ili svijetlu, ovisno o boji kabineta.

Aluminijska glava visokotonca nevjerojatno je čvrsta i inertnog kućišta za ključni srednjetonski konus, pažljivo prigušena za sprečavanje neželjenih rezonanci i odvojena i od bas kućišta i od tijela visokotonca. To rezultira najrealističnijim srednjetonskim zvukom do sada.

Svaki model u 800 seriji ima koristi od poboljšanog Matrix dizajna. Matrix je jezgra Bowers&Wilkins tehnologija više od 30 godina te se kroz to vrijeme neprestano razvijao. Unutarnja struktura isprepletenih ploča unutar zvučnika pričvršćuje zvučnik u svim smjerovima, a Matrix pomaže da kabineti zvučnika budu čvrsti, inertni i tihi.

Svaki stereo model u seriji sadrži značajno nadograđen dizajn kabineta s potpuno novim krutim gornjim dijelom od lijevanog aluminija (zamjenjujući prethodnu drvenu verziju) kako bi se ponudila još veća čvrstoća i time dodatno poboljšala tišina kabineta. U luksuznom stilu je i profil novog aluminijskog vrha u završnoj obradi „Leather by Connolly“ – u crnoj boji za tamne kabinete (Black i Satin Rosenut) i svijetlo sivoj za svijetle kabinete (White, Satin Walnut).

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Tehničke značajke: Diamond visokotonac, čvrsti visokotonac na vrhu, Continuum Cone i FST tehnologije, anti-rezonantni utikač, Biomimetički ovjes, Matrix, Aerofoil konus bas jedinice, Flowport
  • Pogonske jedinice: 1 x 25 mm Diamond dome visokofrekventni visokotonac, 1 x 150 mm Continuum Cone FST srednjetonska jedinica, 2 x 200 mm Aerofoil konusna bas jedinica
  • Raspon frekvencija: 14Hz – 35 kHz
  • Frekvencijski odziv: 17Hz – 28 kHz
  • Osjetljivost: 90 dB
  • Nominalna impedancija: 8 ohma
  • Preporučena razina pojačanja: 50 W – 500 W unutar 8 ohma
  • Maksimalna preporučena impedancija kabela: 0.1 ohm
  • Dimenzije: 1218 x 413 x 602 mm
  • Težina: 88.10 kg