Bowers & Wilkins 804 D3

Bowers & Wilkins 804 D3

Availability: Na zalihi

Zvučnik koji nudi zvuk nevjerojatno visoke kvalitete u tradicionalnoj zvučničkoj formi samostojećeg kabineta. Edited 25.01.2022.

34.425,00 kn 12 rata 2.868,75 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

804 D3 je zvučnik koji nudi zvuk nevjerojatno visoke kvalitete u tradicionalnoj zvučničkoj formi samostojećeg kabineta koji zauzima malo mjesta u prostoru, a opremljen je najnovijom i apsolutno vrhunskom tehnologijom.

Ultrakruti kabinet je platforma za dijamantni visokotonac, novi Continuum srednjetonac i Aerofoil bas zvučničke jedinice. Sve to udruženo je u zvuk koji puni prostor energijom ali i glazbom vrhunske jasnoće.

Jedna od osnovnih stvari stabilnosti cijelog zvučnika je sistem unutarnjeg ukrućenja. Čvrstoća i krutost kabineta izravno utječe na ispravnost karaktera glazbenih instrumenata i glasova. Učvršćenja kabineta serije 800 D3 razvijena su uz metode računalnog modeliranja, a napravljena su od debele šperploče s metalnim ojačanjima pa tako novi Matrix nudi ultimativne performanse ukrućenja.

Novi dijamantni visokotonac smješten je u kućište od punog komada aluminija. Takva inertna struktura osigurava izuzetno krutu platformu s koje visokotonac može emitirati kristalno čisti zvuk. Nevjerojatno lagan, a ujedno i nevjerojatno krut, Dijamant je ultimativni materijal za kupolu visokotonca. Kvaliteta visokih tonova na zvučnicima B&W 800 D3 serije je nešto najprirodnije što možete čuti.

Nova Continuum srednjetonska membrana reproducira vrhunsko srednjetonsko područje bez praktički bilo kakvih negativnih efekata tzv. loma membrane, pojave koja prati sve dinamičke zvučnike na rubovima njihovih radnih područja, a sve zbog toga jer Continuum omogućuje da su takve pojave daleko izvan radnog područja koje traži 804 D3.

Aerofoil membrane bas jedinica po prvi put donose varijabilnu debljinu membrane, što omogućuje veću čvrstoću na područjima membrane koja podnosi veća opterećenja. Kretanje membrane je tako još bliže idealnom klipnom gibanju a rezultat je dubok, čvrst i kao nikad do sada čist bas.

 

Video (1)

Video

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Opis
trosistemski basrefleks zvučnik

Zvučničke jedinice

1x ø25mm visokotonac s dijamantnom kupolom

1x ø130mm Continuum® FST srednjetonac

2x ø165mm Aerofoil bas-srednjetonac

Frekvencijski raspon

20Hz do 35kHz

Frekvencijski odziv
24Hz do 28kHz (+/-3dB od referentne osi)

Osjetljivost

89dB SPL (2.83Vrms / 1m)

Harmonička izobličenja

2. i 3. harmonici (90dB, 1m na osi)

<1 % 70Hz - 20kHz

<0.3% 120Hz - 20kHz

Nominalna impedancija (min.)
8Ω (min. 4.6Ω)

Preporučena snaga pojačala
50W - 120W na 8Ω

Max. preporučena impedancija kabela
0.1Ω

Visina:

1019mm

Širina:

238mm

Dubina:

345mm

Masa
33 kg