Bowers & Wilkins P3 Slušalice

Bowers & Wilkins P3 Slušalice

Availability: Trenutno nije na zalihi

EOL PROIZVOD - VIŠE NIJE MOGUĆE NARUČITI

Slušalice P3 su kruna 50-godišnjeg iskustva i znanja stečenog na području akustike Edited 25.03.2021.

999,00 kn 12 rata 83,25 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Premium portable headphones

Bowers & Wilkins P3 slušalice predstavljaju rezultat 50-godišnjeg iskustva i znanja stečenog na području akustike i dizajna zvučnika.

Specijalno su dizajnirane za iPhone i ostale smartphone uređaje što znači da najbolje rade na uređajima bez dodatnog napajanja zahvaljujući niskom otporu i visokoj osjetljivosti.

Stečeno znanje ponajprije je pretočeno u model P5, kasnije u model C5 in-ear slušalice da bi naposljetku P3 došle kao kruna akumuliranog iskustva s oba područja.

P3 slušalice su izrađene od aluminija i izdržljive plastificirane gume. Same slušalice obložene su ultra laganom i izdržljivim akustičkom tkaninom. Moguće ih je presavinuti i time olakšati prijenos u pripadajućem kućištu.

Beskonačni sati provedeni u testiranju i finom ugađanju te uz angažman nekih od najvećih inženjera današnjice u audio svijetu, osigurali su Bowers & Wilkins P3 slušalicama visoku kvalitetu zvuka. Zvučničkim jedinicama omogućen je protok zraka kako bi se smanjile distorzije i povećala linearnost. Svaka jedinica sadrži neodimijske magnete i smještena je u precizno izračunato damping kućište kako bi se osigurao precizniji i prirodniji zvuk.

Naravno, inženjerski Bowers & Wilkins tim vodio je računa i o ergonomiji, odnosno o udobnosti nošenja, tako da suslušalice P3 odlične i prilikom dužeg nošenja. Jastučići s tzv. "memorijskim učinkom" prilagođavaju se ušima korisnika te na taj način osiguravaju udobno korištenje. 

Uz ranije spomenuto kućište u koje se spremaju slušalice, na raspolaganju su dva seta promjenjivih kabela. Jedan je opremljen upravljačkim kontrolama i mikrofonom te je namijenjem prvenstveno Apple mobilnim uređajima, dok je drugi "lišen" dodataka kako bi P3 slušalice takoreći mogli koristiti vlasnici svih ostalih mobilnih uređaja.

Video (1)

Video

Recenzije (1)

Recenzije

B&W P3 www.hdtelevizija.com

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Proizvođač Bowers & Wilkins
Model P3
Veličina membrane 30 mm, Mylar damped laminate diaphragm i neodimijski magneti
Razina pritiska izlaznog zvuka 106 dB
Frekvencijski opseg 10 – 20.000 Hz
Impedancija 34 Ω
Težina 130 g
Dužina kabela 1.2 m
Konektor 3.5 mm pozlaćeni stereo mini utor