Bowers & Wilkins PX - bežične noise cancelling slušalice - OTPAKIRANE

Bowers & Wilkins PX - bežične noise cancelling slušalice - OTPAKIRANE

Availability: Trenutno nije na zalihi

Bežične noise cancelling slušalice s aptX HD kvalitetom zvuka

EOL PROIZVOD - VIŠE NIJE MOGUĆE NARUČITI
Edited 24.09.2020.

Stara cijena: Standardna cijena: 2.990,00 kn

Special Price 1.990,00 kn 12 rata 165,83 kn na mjesec

(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Osim što pružaju kvalitetu zvuka na najvišoj razini, PX slušalice pametno reagiraju na ponašanje korisnika, sa svrhom neometanog intuitivnog doživljaja slušanja. Njihove pogonske jedinice izvedene su iz referentne kvalitete P9 slušalica i imaju isti kutni dizajn za uvjerljiviji zvuk. Njihov pametni sustav ovjesa omogućuje PX slušalicama da proizvedu preciznost potrebnu za frekvencije visine do 30 kHz-a, kao i usklađenost potrebnu za duboki i dinamični bas.

Komponenta „noise cancelling“ poboljšana je kako bi se postigla optimalna izolacija bez „drobljenja“ glazbe – proces koji je zahtijevao na tisuće sati testiranja i razvoja. Također, slušalice koriste najnoviju aptX HD Bluetooth tehnologiju koja podržava 24-bitnu razlučivost do 48 kHz i nude puni digitalni zvuk putem USB veze.

Daljnje poboljšanje zvukovnog iskustva postiže se uzorkovanjem i obradom zvuka pri 768 kHz-a, čime se postiže najbolja moguća kvaliteta zvuka. Osim nenadmašne izvedbe, možda najznačajniji aspekt PX slušalica je iskustvo korisnika. Ovo su prve pametne slušalice tvrtke Bowers & Wilkins s ugrađenim senzorima, koji slušateljima omogućuju kontrolu glazbe na način koji se čini potpuno intuitivnim.

Slušalice rade na način da pametno reagiraju na prirodno ponašanje korisnika. Čim se podignu, odmah se uključuju i automatski počinju reproducirati glazbu. Spuštanjem se prebacuju na stand-by način. Slušalice se podignu ili objese oko vrata i automatski pauziraju glazbu te nastavljaju s reprodukcijom kad korisnik opet bude spreman za slušanje. Baterija iz vodeće klase omogućuje 22 sata reprodukcije u bežičnoj komponenti „noise cancelling“, ili 33 sata u žičanoj verziji iste komponente.

Kako bi osigurali optimalan doživljaj slušanja u različitim okruženjima, PX slušalice imaju tri prilagodljiva načina komponente „noise cancelling“, koje korisnici odabiru putem prilagođene aplikacije: „gradski način“ dozvoljava buku prometa kako biste mogli sigurno prelaziti cestu, „uredski način“ dozvoljava zvuk glasova, pa možete čuti kolege kad vam se obraćaju, „zračni način“ u potpunosti oslobađa buku motora zrakoplova. Aplikacija također omogućuje ažuriranje firmware-a. Omogućeno je dodavanje novih firmware-a, a značajke performansa su poboljšane jer postaju dostupne putem prilagođene aplikacije.

 

Video (1)

Video

Recenzije (2)

Recenzije kupaca 2 item(s)

Premium ANC slušalice za vrhunski high-tech doživljaj i Hi-Fi reprodukciju zvuka
Vrhunski dizajn i kvaliteta izrade. Niti jedne druge slušalice u kategoriji se u tom pogledu ne mogu nositi s ovima. Aktivna kontrola okolne buke (active noise control ili noise cancellation) nije toliko dobra kao kod Sonya 1000X MIII te nema podrške za LDAC kodiranje zvuka preko Bluetootha (od visokokvalitetnih Bluetooth codeca dostupan je samo aptX HD), ali sve to nadoknađuje sveukupnom kvalitetom i raspoloženjem zvuka, a posebno kvalitetom izrade i dizajnom. Još jedna mogućnost koju je bitno istaknuti kod ovih slušalica je slušanje glazbe putem USB-C sučelja. Konkurentske slušalice u ovoj kategoriji ne nude tu mogućnost. Također, ove slušalice se mogu koristiti i dok se pune te dok su spojene na računalo, za razliku od Sonyjevih najnovijih perjanica koje nemaju tu mogućnost. Jedini nedostatak kojeg je vrijedno spomenuti je da ove slušalice ne rade pasivno, odnosno nije ih moguće koristiti ako je baterija potpuno prazna, čak i ako se koristi samo priključak za slušalice promjera 3,5 mm bez Bluetootha i ANC-a.
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Luka / (Poslano 8.2.2019.)
Vrhunski odabir za ljubitelje dobrog zvuka
Visoki tonovi malo oštriji kod prve upotrebe, slušalice treba pustiti da "prorade" jedno tjedan dana i slijedi savršenstvo zvuka.
Udobne za dugotrajno korištenje, povezivanje radi odlično, senzor za pauziranje kod skidanja nekada reagira kada ne treba ali ga se može prilagoditi ili potpuno isključiti preko mobilne aplikacije.
Cijena za neke paprena, moje mišljenje je da se isplati jer radi se o odličnom ulaganju u odličan proizvod.
Kvaliteta
Cijena
Recenzirao Dario / (Poslano 13.12.2018.)

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

-          aptX HD Bluetooth 4.1

-          digitalna hibridna komponenta „noise cancellation“

-          pametni senzori za Auto Play / Pause / On / Off

-          mekana koža koja se može skinuti (s jastučićima od memorijske pjene)

-          aplikacija s kontrolom okruženja

-          preklopivi ravni dizajn

-          ulazi: USB – C (Audio, punjenje i FW ažuriranje), 3.5 mm stereo priključak, 2x mikrofoni s podrškom CVC2 algoritama

-          pogonske jedinice: 2x ø40mm puni raspon

-          frekvencijski opseg: 10 Hz do 20 kHz

-          otpor: 22 ohma (pasivno)

-          iskrivljenost: <0.3% (1kHz/10mW)

-          osjetljivost: 111dB/V pri 1kHz

-          maksimalna ulazna snaga: 1 V

-          neto težina: 335 g

-          trajanje baterije: do 22 h – Bluetooth i aktivna „noise cancellation“ (ANC)

                           do 29 h samo za Bluetooth

                           do 33 h žičane povezanosti s omogućenom ANC

                           do 50 h samo žičana povezanost

-          dodatni pribor: standardni audio kabel - 1,2 m (TRS 3-polni stereo), zaštitna vrećica, USB-A do USB-C kabel

Google+ recenzije