Audeze Classic LCD-2 naglavne slušalice

Audeze Classic LCD-2 naglavne slušalice

Availability: Na zalihi

Slušalice s laganim ovjesom te posebnim kristalnim infracrvenim najlonskim prstenovima. Edited 13.07.2022.

6.400,00 kn / 851.21€ 12 rata 533,33 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Nove Audeze LCD2 Classic slušalice dolaze s laganim ovjesom, posebnim kristalnim infracrvenim najlonskim prstenovima, remodeliranim audio priključcima iz originalnog Audeze LCD2 drivera.

Slušalice sadrže planarne magnetske drivere koji pružaju bolju dinamiku i frekvencijski odziv, kao i poznatu Audeze tehnologiju s velikim, ultra tankim magnetskim dijafragmama i dvostranom magnetskom strukturom što će rezultirat prepoznatljivim Audeze zvukom sa iznimno kontroliranim i jakim basom.

Uz ove slušalice dobivate iznimnu udobnost zahvaljujući ušnim jastučićima bez kože, a mali čelični vijak služi za pridržavanje jastučića i opruge.

Tvrtka Audeze predstavlja REVEAL – skup besplatnih plug-ina koji se mogu koristiti za miksanje i pouzdano ovladavanje vašim slušalicama. REVEAL je kompatibilan s najpopularnijim digitalnim audio radnim stanicama (DAW) i dostupan u VST/AU/AAX formatima za PC i MAC.

Ovaj revolucionarni plug-in namijenjen je za poboljšanje iskustva slušatelja. Neki korisnici će preferirati slušalice bez DSP postavki, dok će drugi korisnici preferirati “room sound” kalibraciju.

REVEAL je iznimno jednostavan za korištenje zahvaljujući intuitivnom korisničkom sučelju. Jednostavno preuzmite i instalirajte paket dodataka, učitajte ga u DAW ili softver za glazbeni player, odaberite model Audeze slušalica koje koristite s izbornika na lijevoj strani te zatim podesite tipke za miksanje koje odgovaraju vašem ukusu.

 

Recenzije (1)

Recenzije kupaca 1 item(s)

Svakako preporuka
Vlasnik sam već oko mjesec dana i ne prestajem slušati. Kvaliteta izvedbe je neupitna, zvuk je predivan, definiran i dinamičan. Slušalice su velike u rukama međutim na glavi se to ne osjeti jer su ergonomski dobro izvedene. Spužva pokriva cijelo uho i nema efekt grijanja ušiju sto znaci da mogu satima slušati i ne umarati se slušanjem. Svaki instrument se čuje na svom mjestu, bas je dovoljno dubok ali ne preizražen sto pridonosi ugodi slušanja. Obzirom da se radi skupim slušalicama držim da je Audeze trebao u cijeni osigurati i kutiju u kojoj bi se slušalice držale - ta kutija na Audeze.com košta dodatno 150 dolara sto mi se čini prenapuhano - u redu našao sam način kako slušalice čuvati do miruju. Kabel je 1,9 m dugačak - držim da kabel treba biti 3 m kako daju i ostali proizvođači jer se radi o hifi slušalicama visoke klase koje se ne nose okolo povezane sa mobitelima. Ove dvije primjedbe nisu ključne jer kad ih stavite slušalice na uši to se sve zaboravlja i ostaje samo užitak .
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Pavle / (Poslano 22.7.2020.)

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Tip slušalica: Over-ear
  • Tip pretvornika: planarni magnetski
  • Vrsta dijafragme: ultra tanka
  • Veličina pretvornika: 106 mm
  • Maksimalna snaga: 15W
  • Frekvencijski odziv: 10 Hz – 50 kHz
  • Impedancija: 70 ohma
  • Osjetljivost: 101 dB / 1 mw
  • Potrošnja snage  > 100mW