Kontakt +385 1 4813 025
E-mail: info@sonusart.hr

Bowers & Wilkins 804 D4 samostojeći zvučnik

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
Only %1 left
SKU
BW804D4
Nisko kao 7.000,00 € 52.741,50kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Svaki novi model u novom asortimanu odnosno novoj 800 Diamond seriji kombinira stotine poboljšanja detalja kao i nekoliko potpuno novih tehnologija za stvaranje najtransparentnije, najdetaljnije i najzvučnije serije zvučnika koju je Bowers&Wilkins ikad proizveo. Profinjene i elegantne proporcije kabineta zvučnika kao i luksuzni detalji čine ovu seriju najprestižnijom 800 Diamond serijom do sada.

Svaki stereo model u seriji sadrži značajno nadograđen dizajn kabineta s potpuno novim krutim gornjim dijelom od lijevanog aluminija (zamjenjujući prethodnu drvenu verziju) kako bi se ponudila još veća čvrstoća i time dodatno poboljšala tišina kabineta. U luksuznom stilu je i profil novog aluminijskog vrha u završnoj obradi „Leather by Connolly“ – u crnoj boji za tamne kabinete (Black i Satin Rosenut) i svijetlo sivoj za svijetle kabinete (White, Satin Walnut).

Svaki model u seriji usvaja revidiranu inačicu kultnog kućišta visokotonca s čvrstim tijelom te s novim, produženim cijevnim sistemom za stvaranje još otvorenijeg zvuka za visoke frekvencije. Ovo iznimno čvrsto kućište bez problema se odupire neželjenim rezonancijama te je izuzetno akustičnog oblika – osobito u kombinaciji s novim sustavom za razdvajanje koji ga izolira od ostatka zvučnika učinkovitije nego ikad prije. Kao i ranije, visokotonac je izrađen od čvrstog aluminija te sada koristi anodiziranu završnu obradu – tamnu ili svijetlu, ovisno o boji kabineta.

Ovaj model sadrži potpuno novi dizajn kabineta s „obrnutim omotačem“ koji je prvi put predstavljen 2015. godine za veće zvučnike iz serije. Ovaj novi oblik smanjuje profil prednje pregrade svakog kabineta, a dramatično povećava ukupnu čvrstoću cijelog sustava. Omogućuje i postavljanje skretnice u namjenske prostore na stražnjoj strani svakog zvučnika, smještene iza čvrstih aluminijskih bodlji.

804 D4 nadograđuje potencijal nove konfiguracije dodavanjem otvora prema dolje s integriranim aluminijskim postoljem – slično kao u obliku koji koriste veći samostojeći zvučnici. Svakom vrhunskom zvučniku potrebni su čvrsti temelji: 804 D4 sadrži Flowport bas priključak koji izlazi na novo i čvršće aluminijsko postolje zajedno s čeličnim limom za prigušivanje dizajniranim da ponudi čvrsti temelj za kontrolu neželjenih rezonancija. 804 D4 također ima nadograđene šiljke i podnožje: ogromni šiljci M12 koji su stabilniji i čvršći od prethodnog M6 dizajna.

  • Tehničke značajke: Diamond visokotonac, čvrsti visokotonac na vrhu, Continuum Cone i FST tehnologije, anti-rezonantni utikač, Biomimetički ovjes, Matrix, Aerofoil konus bas jedinice, Flowport
  • Pogonske jedinice: 1 x 25 mm Diamond dome visokofrekventni visokotonac, 1 x 130 mm Continuum Cone FST srednjetonska jedinica, 2 x 165 mm Aerofoil konusna bas jedinica
  • Raspon frekvencija: 20Hz – 35 kHz
  • Frekvencijski odziv: 24Hz – 28 kHz
  • Osjetljivost: 89 dB
  • Nominalna impedancija: 8 ohma
  • Preporučena razina pojačanja: 50 W – 200 W unutar 8 ohma
  • Maksimalna preporučena impedancija kabela: 0.1 ohm
  • Dimenzije: 1071 x 306 x 391 mm
  • Težina: 36.85 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

To Top