Kontakt +385 1 4813 025
E-mail: info@sonusart.hr

Denon AHD7200EM Naglavne Slušalice

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
SKU
DE01021
Denon AHD7200EM Naglavne Slušalice
795,00 € 5.989,93kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Ove slušalice koriste specijalne Denonove Freeedge drivere, izrađene u Japanu, glavna značajka im je vrlo precizno klipno gibanje za ultra čisti zvuk praktički bez izobličenja.

Driveri su montirani na plohe koje guše neželjene vibracije, a sve to je ukomponirano u kućište od pune, vrhunski obrađene orahovine čija akustička svojstva u zvuk unose toplinu i životnost, muzikalnost kao u koncertnoj dvorani.

FreeEdge zvučnička jedinica je srce ovih slušalica, materijal membrane je od nano-vlakana, što je čini laganom i ultra krutom.

Takva membrana se kreće kao klip, vrlo točno i linearno, a također ima i svojstva gušenja vlastitih vibracija. Vezana je na mekani, podatni ovjes što omogućuje njeno kretanje točno u skladu s glazbenim signalom, bez izobličavanja i uvijanja.

Odvojivi kabel ima vodič čistoće bakra od čak 7N (99.99999%), japanske proizvodnje po striktnim Denonovim specifikacijama i osigurava najbolji mogući prijenos signala. Priključak je čvrst i masivan, pozlaćen i ornamentiran bakrenim prstenom.

Ušni jastučići su punjeni memorijskom pjenom i presvučeni ekstremno mekom umjetnom kožom razvijenom posebno za AH-D7200.

Pričvršćeni su na ergonomski aluminijski naglavni naslon presvučen u pravu ovčju kožu. Za ugodno nošenje na svakoj glavi, veličinu naslona precizno ćete podesiti pomoću preciznog klik sistema s kuglicama u zasebnim numeriranim ležištima.

Kad jednom nađete optimalno podešenje, slijedeći put ćete znati kako ga ponovo pronaći. Svaki djelić ovog beskompromisnog modela u funkciji je kvalitete zvuka, udobnosti - drugim riječima ultimativnog slušnog doživljaja.

• Veličina drivera: 50-milimetarski
• Tip drivera: Nanofiber Free Edge
• Impedancija: 25 ohma
• Osjetljivost: 105dB/mW
• Maksimalna ulazna snaga: 1800 mW
• Frekvencijski odziv: 5-55.000Hz
• Dodatna oprema: kabel (3m), adapter za player (6.3 m), 2 priključka za slušalice od 3,5 mm
• Težina: 385 g

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

To Top