Grado SR80x - stereo slušalice

Grado SR80x - stereo slušalice

Availability: Trenutno nije na zalihi

Grado SR80x slušalice
Zahvaljujući svojoj zvučnoj kulisi, svjetski poznatoj srednjoj klasi i brzini, SR80x predstavljaju najdugovječnije Grado slušalice. Edited 10.06.2022.

1.219,00 kn / 162.06€ 12 rata 101,58 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Zahvaljujući svojoj zvučnoj kulisi, svjetski poznatoj srednjoj klasi i brzini, SR80x predstavljaju najdugovječnije Grado slušalice. Pogonska jedinica i kućište koji rade u tandemu reagiraju na zvučne vibracije i gotovo u potpunosti uklanjaju sva zvučna izobličenja. Čvrst vokal i odlična dinamika nadopunjuju glazbene karakteristike koje su na najvišoj razini jasnoće i širokog raspona ovih slušalica.

Sadrže Grado pogonske jedinice četvrte generacije, a novi dizajn zvučnika sadrži snažniji magnetski krug, glasovnu zavojnicu smanjene efektivne mase i rekonfiguriranu membranu. Reinženjering ovih komponenti za 44-mm pogonske jedinice poboljšava učinkovitost, smanjuje izobličenja i štiti harmonični integritet glazbe.

Osim zvučničkih jedinica, kabeli i okvir za glavu također su redizajnirani. Smješteni u čvršćem i izdržljivijem vanjskom okruženju, četverovodni kabel ima žarenu bakrenu žicu za poboljšanu čistoću audio signala. Novi okvir za glavu mekaniji je i pruža udobnije iskustvo. Svaku slušalicu ručno je izradio Grado tim u Brooklynu.

Recenzije (1)

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Glavne značajke: ručna izrada u Brooklynu, četverovodni kabel, mekani jastučići
• Tip pretvarača: dinamičan
• Tip slušalica: otvorene
• Frekvencijski odziv: 20 – 20 000 Hz
• SPL 1mW: 99.8 dB
• Nominalna impedancija: 38 ohma
• Usklađenost pogonskih jedinica: 1 dB