Lyngdorf BW-2 subwoofer

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
Only %1 left
SKU
LYNBW2
Lyngdorf BW-2 subwoofer
1.549,00 € 11.670,94 kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Aktivni model BW-2 dizajniran je kao subwoofer velike širokopojasnosti s ciljem reprodukcije glazbe i zvučnih zapisa s punom dinamikom i preciznošću. Minimalistički dizajn osigurava da su svi resursi usredotočeni na najbolju moguću reprodukciju zvuka.

Frekvencijski raspon ovog subwoofera ide do 800 Hz u „bypass“ načinu za razliku od tradicionalnih subwoofera koji su obično ograničeni na 120 Hz. Drugim riječima, ovo je jedinica koja prati signal s iznimnom preciznošću pa je u mogućnosti reproducirati glazbu, a ne samo tutnjavu i eksplozije u akcijskom filmu.

Diskretnog je dizajna, dostupan u crnoj boji visokog sjaja ili mat bijeloj što omogućuje besprijekornu integraciju u svaki suvremeni interijer. Može se postaviti uspravno ili sa strane kako bi se uklopio u raspoloživi prostor. To ga također čini savršenim za bilo koji stereo sustav ili sustav kućnog kina.

Unutarnje pojačalo je u vlastitom Lyngdorf Class D dizajnu koji se temelji na 15 godina iskustva u dizajniranju audiofilskih Class D pojačala. S izlaznom snagom od 400 W može isporučiti dovoljno snage za kontrolu pogonskih jedinica čak i na ekstremnim razinama.

Subwoofer ima dva ulazna načina. Ako ga postavite na „Line-in“, može se koristiti s konvencionalnim pojačalima i procesorima te ima raspon frekvencija od 25-200 Hz. Kao i kod običnih subwoofera, omogućena je kontrola nad visinama, frekvencijskim rasponom i faznom prilagodbom. Ako imate Lyngdorf Audio pojačalo, možete zaobići (bypass) unutarnje filtere. Sada se frekvencijski raspon penje do 800 Hz, a BW-2 možete koristiti kao granični woofer za podizanje performansi vašeg sustava na novu razinu.

  • Opis: aktivni subwoofer velike širokopojasnosti
  • Pogonske jedinice: 10-inčna duga pogonska jedinica, 50 mm glasovna zavojnica, materijal konusa: duboko anodiziran aluminij
  • Kućište: zatvoreni tip ormarića, puna MDF konstrukcija, zapremine 14 litara
  • Frekvencijski odziv: 25 – 200 Hz (koristeći linijski ulaz), 25 – 800 Hz (koristeći bypass ulaz)
  • Maksimalni SPL: 106 dB RMS THX metoda: 40 – 80 Hz
  • Točka skretnice: X-over frekvencija (60 – 200 Hz)
  • Veze: RCA / analogni mono ulaz
  • Dimenzije: 44 x 32.5 x 17.2 cm
  • Težina: 14.4 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top