Pathos Classic One MKIII

Ocjena:
90 % of 100
 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
SKU
7001004

Integrirano pojačalo

3.250,00 € 24.487,13 kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Pojačalo koje nudi 2x70W pri osam ohma i 2x130W pri četiri ohma. A ukoliko vam treba više snage nema potrebe da mijenjate pojačalo - kupite još jedan Classic One i klikom prekidača ispod donje ploče prebacite ga u mosni režim rada i na raspolaganju imate monoblokove snage od 270W. Zanimljivo. Neortodoksno.

Za talijanske audio uređaje obično je prva asocijacija poseban, specifičan dizajn. U tu sliku sasvim se dobro uklapa i integrirano pojačalo Pathos Classic MkIII, koje svakako nastoji biti drugačije. Filozofija tvrtke ionako ne promovira pravovjerni pristup audio stvarima – ne priznaju dogme ni pravila. Važan je samo krajnji rezultat – autentičnost pri reprodukciji glazbe.

Najviše što plijeni kod Pathos Classic pojačala je prozračnost koja se može osjetiti na dobro smimljenom materijalu gdje slušatelj na trenutke može uistinu doživjeti ugođaj prave glazbene izvedbe. Mnoštvo detalja koji su prezentirani ne ostavljaju dojam agresivnosti na slušatelja, već su dobro povezani uz glazbenu maticu i glazba teče vrlo glatko, prenoseći ambijent glazbenog djela sa mjesta izvedbe. Ovo je posebno izraženo kod klasične glazbe, a naročito kod kvalitetno snimljenih vokalnih izvedbi.

Pathos Classic One MkIII u ovoj posljednjoj verziji je uređaj koji se od svih ostalih ističe ne samo izgledom, dimenzijama, dizajnom, već i nekim neuobičajenim konstrukcijskim rješenjima ali i neortodoksnim zvukom.

Type: Integrated amplifier with remote in Class A/AB, hybrid circuit with input tube stage, bridgeable
Output Power: 2 x 70W @ 8 Ohm, 2 x 130W @ 4 Ohm, 270W in bridged mode (mono)
Inputs: 5 line, including one balanced (XLR)
Frequency response: 2Hz ÷ 100kHz
THD: Signal/noise ratio: 90dB
Input impedance: 100kOhm
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top