Pathos InPol Heritage

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Nema na zalihi
SKU
7001014

Integrirano pojačalo

15.989,99 € 120.476,58 kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

InPol Heritage predstavlja nasljeđe preminulog Pathosovog suosnivača, konstruktora i izumitelja InPol tehnologije, inženjera Gianija Borinatoa.

InPol (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Follower) vrlo je uspješan patentirani sistem Pathos Acousticsa koji je osvojio mnoga priznanja. Karakterizira ga vrlo osebujan zvuk kakav se može postići jedino takvim elektroničkim sklopom  – potpuno balansirani ustroj u A klasi koji koristi samo jedan poluvodički element, s visokom strujom i naponom zajedno. Cijevno pojačalo pojačava napon ulaznog signala a InPol sklop osigurava dovoljno struje za pokretanje zvučnika bez bilo kakvog daljnjeg pojačanja. Na taj je način sva obrada signala povjerena cijevnim elementima i stoga ostaje vjerna kopija originalnog ulaznog signala. Očuvana je sva kvaliteta, čistoća i harmoničko bogatstvo originala.

Ova tehnologija također omogućuje i teoretsko povećanje snage u A-klasi između 25% i 50% zajedno s niskom izlaznom impedancijom što je fundamentalno za dobar damping faktor, i još se nadalje unaprjeđuje s dvostrukim Inpolom.

Ekipa Pathosovih konstruktora u ovom je unikatnom pojačalu postigla svoj novi maksimum, u projekt je uložena enormna količina vremena, a sam proizvod karakterizira korištenje komponenata najviše kvalitete i već poslovična odsutnost kompromisa.

Tehnologija inteligentnog upravljanja podešavanja mirne struje i pojačanja povjerena je mikroprocesoru koji podešava i glasnoću, što garantira performanse pojačala kao i njegovu mogućnost da efikasno pogoni zvučnike.

Zahvaljujući opcionalnom HiDac EVO konverteru, ljubitelji slušanja glazbe s najnovijih, digitalnih, izvora, i kontrole pomoću pametnih uređaja, moći će u potpunosti uživati i u takvim sadržajima.

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top