Audeze Classic LCD-2 naglavne slušalice

Audeze Classic LCD-2 naglavne slušalice

Availability: Trenutno nije na zalihi

Slušalice s laganim ovjesom te posebnim kristalnim infracrvenim najlonskim prstenovima. Edited 31.03.2020.

6.400,00 kn 12 rata 533,33 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Nove Audeze LCD2 Classic slušalice dolaze s laganim ovjesom, posebnim kristalnim infracrvenim najlonskim prstenovima, remodeliranim audio priključcima iz originalnog Audeze LCD2 drivera.

Slušalice sadrže planarne magnetske drivere koji pružaju bolju dinamiku i frekvencijski odziv, kao i poznatu Audeze tehnologiju s velikim, ultra tankim magnetskim dijafragmama i dvostranom magnetskom strukturom što će rezultirat prepoznatljivim Audeze zvukom sa iznimno kontroliranim i jakim basom.

Uz ove slušalice dobivate iznimnu udobnost zahvaljujući ušnim jastučićima bez kože, a mali čelični vijak služi za pridržavanje jastučića i opruge.

Tvrtka Audeze predstavlja REVEAL – skup besplatnih plug-ina koji se mogu koristiti za miksanje i pouzdano ovladavanje vašim slušalicama. REVEAL je kompatibilan s najpopularnijim digitalnim audio radnim stanicama (DAW) i dostupan u VST/AU/AAX formatima za PC i MAC.

Ovaj revolucionarni plug-in namijenjen je za poboljšanje iskustva slušatelja. Neki korisnici će preferirati slušalice bez DSP postavki, dok će drugi korisnici preferirati “room sound” kalibraciju.

REVEAL je iznimno jednostavan za korištenje zahvaljujući intuitivnom korisničkom sučelju. Jednostavno preuzmite i instalirajte paket dodataka, učitajte ga u DAW ili softver za glazbeni player, odaberite model Audeze slušalica koje koristite s izbornika na lijevoj strani te zatim podesite tipke za miksanje koje odgovaraju vašem ukusu.

 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Tip slušalica: Over-ear
  • Tip pretvornika: planarni magnetski
  • Vrsta dijafragme: ultra tanka
  • Veličina pretvornika: 106 mm
  • Maksimalna snaga: 15W
  • Frekvencijski odziv: 10 Hz – 50 kHz
  • Impedancija: 70 ohma
  • Osjetljivost: 101 dB / 1 mw
  • Potrošnja snage  > 100mW

Google+ recenzije