Dynaudio Emit 30 samostojeći zvučnici

Dynaudio Emit 30 samostojeći zvučnici

Availability: Na zalihi

Samostojeći zvučnik Emit 30 idealan je za veće stereo sustave ili kompaktne višekanalne postavke kućnog kina u srednjim do većim prostorijama Edited 23.10.2021.

5.700,00 kn 12 rata 475,00 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Samostojeći zvučnik Emit 30 idealan je za veće stereo sustave ili kompaktne višekanalne postavke kućnog kina u srednjim do većim prostorijama. Kompaktan je te se može koristiti kao samostalni stereo par ili kao dio 5.1-kanalnog (ili više) sustava kućnog kina.

Kao i model Emit 10, koristi 14-cm MSP woofere poput onih iz Evoke serije, ali ovog puta udvostručeni u svakom zvučniku za više niskih frekvencija, srednjetonske jasnoće i snage. MSP je materijal razvijen u Dynaudiu i korišten desetljećima te koji pruža pravu kombinaciju lakoće, krutosti i prigušivanja za nevjerojatnu točnost.

Svaki woofer pokreće sustav dvostrukih feritnih magneta Ferrite+, a upotreba dva magneta znači da su Dynaudio inženjeri uspjeli iskontrolirati magnetski tok usmjeravajući ga natrag na glasovnu zavojnicu, tamo gdje je najpotrebniji.

Glasovna zavojnica je aluminijska – u Dynaudiu postoji duga povijest upotrebe aluminijske žice u glasovnim zavojnicama zato što je aluminij lagan i ne ometa kretanje te se može dobiti više namotaja za zadanu duljinu žice što znači više magnetske snage. To je dodatno pojačano presvlačenjem aluminijske žice u bakar čime se dodatno povećava kontrola koju pojačalo ima na glasovnoj zavojnici.

Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom  i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? Jer prenose sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom umoru tijekom duljih perioda slušanja.

Hexis unutarnja kupola kontrolira i oblikuje protok zraka izglađujući i optimizirajući frekvencijski odziv za još čišće visoke frekvencije i eliminaciju rezonanci. To znači da se dijafragma može preciznije pomicati što pruža više detalja. Pokreće ju Ferrite+ magnetni sustav od stroncij-karbonatne ferrite+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv.

 Kabineti Emit zvučnika izrađeni su od 18-mm MDF materijala i prekriveni su prilagođenim laminatnim završnim obradama – u crnoj, bijeloj i boji oraha koje savršeno nadopunjuju čisti skandinavski dizajn kabineta zvučnika. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim rešetkama.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Osjetljivost: 87 dB
  • IEC dugotrajno primanje snage: 180 W
  • Impedancija: 4 ohma
  • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 44Hz - 25kHz 
  • Crossover frekvencija: 1000/3550 Hz
  • Srednjetonac/woofer: 14 cm MSP
  • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
  • Dimenzije: 170 X 900 X 271,5 mm
  • Težina: 15.53 kg

Vezani blog postovi

Više