Nordost

Nordost

NORDOST se od samog početka svog pojavljivanja na tržištu prije petnaestak godina nametnuo kao lider među proizvođačima audio kabela. Taj status tvrtka je zaslužila prije svega inovativnim i zvučno superiornim rješenjima konstrukcije i proizvodnje kabela. NORDOST Flatline je bio prvi kvalitetni audio kabel folijskog profila, NORDOST je prvi kao izolator primijenio ekstrudirani fluor-etilen-propilen (FEP) - po dielektričkim i mehaničkim svojstvima bolji i od teflona, NORDOST je među prvima pridao prikladni značaj “skin efektu” pa kao vodiče koristi tanke žice punog profila.

Glavni motiv stručnjaka tvrtke NORDOST i dalje ostaje kreiranje beskompromisnih audio/video kablova namijenjenih entuzijastima koji traže najbolje. Proizvodni program tvrtke namijenjen audio/video tržištu obuhvaća kabele za sve zamislive namjene; od strujnih pa do digitalnih HDMI i optičkih kabela.

Kakve god potrebe za kabelima u audio/video sustavu bile NORDOST ima rješenje. O tome možda najbolje svjedoči činjenica da većina svjetskih audio/video recenzenata koristi upravo NORDOST kablove kao referencu – novinari Stereophilea, Absolute Sounda, Hi Fi + i Stereoplaya samo su neki od njih.

Ova kategorija je trenutno prazna.