QED Reference Audio 40 - analogni/interkonekcijski kabel 1m

QED Reference Audio 40 - analogni/interkonekcijski kabel 1m

Availability: Trenutno nije na zalihi

Analogni/interkonekcijski kabel duljine 1 metar Edited 19.08.2021.

1.100,00 kn 12 rata 91,67 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Audio 40 serija kabela predstavlja novi koncept dizajna analognih kabela iz QED-a. Konop kabela dizajniran je prvenstveno za mali kapacitet jer su ga u QED-u prepoznali kao značajan faktor koji dovodi do visokog stupnja vjernosti stvarajući snažan zvuk.

Complementary Conductor tehnologija koja daje visokofrekventne detalje i Analoc tehnologija za maksimiziranje integriteta signala u kombinaciji rezultiraju najinovativnijom interkonekcijskom vezom koju je QED ikad stvorio. Complementary Conductor inovacija koristi dva vodiča različitih promjera za nošenje istog audio signala. To ima za posljedicu pružanje alternativnog puta za visokofrekventne audio komponente koje bi u protivnom mogle postati vremenski zamrljane u jednom audio putu.

Pjenasti polietilen ima nisku dielektričnu konstantu i koristi se za smanjenje količine energije audio signala izgubljene zbog kapacitivnosti kabela. Novi QED Analoc dizajn utikača sadrži male vodiče od bakra visoke čistoće umjesto uobičajenih vodiča od mesinga koji se nalaze u običnim utikačima. To smanjuje ili eliminira tendenciju mijenjanja magnetskog polja u vodiču da izaziva vrtložne struje koje mogu utjecati na vremensko podešavanje audio signala.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Paralelni kapacitet: 76 pF/m
• Induktivnost: 0.37 μH/m
• Otpor petlje: 0.072 Ω/m
• Faktor rasipanja: 0.0059