Menu Toggle navigation

Denon AHD7200EM Naglavne Slušalice

Denon AHD7200EM Naglavne Slušalice

Availability: Na zalihi

Najniža MPC u zadnjih 30 dana: 5,990.00 KN / 795.01 € Edited 06.12.2022.

3.750,00 kn / 496.85€ 12 rata 312,50 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Ove slušalice koriste specijalne Denonove Freeedge drivere, izrađene u Japanu, glavna značajka im je vrlo precizno klipno gibanje za ultra čisti zvuk praktički bez izobličenja.

Driveri su montirani na plohe koje guše neželjene vibracije, a sve to je ukomponirano u kućište od pune, vrhunski obrađene orahovine čija akustička svojstva u zvuk unose toplinu i životnost, muzikalnost kao u koncertnoj dvorani.

FreeEdge zvučnička jedinica je srce ovih slušalica, materijal membrane je od nano-vlakana, što je čini laganom i ultra krutom.

Takva membrana se kreće kao klip, vrlo točno i linearno, a također ima i svojstva gušenja vlastitih vibracija. Vezana je na mekani, podatni ovjes što omogućuje njeno kretanje točno u skladu s glazbenim signalom, bez izobličavanja i uvijanja.

Odvojivi kabel ima vodič čistoće bakra od čak 7N (99.99999%), japanske proizvodnje po striktnim Denonovim specifikacijama i osigurava najbolji mogući prijenos signala. Priključak je čvrst i masivan, pozlaćen i ornamentiran bakrenim prstenom.

Ušni jastučići su punjeni memorijskom pjenom i presvučeni ekstremno mekom umjetnom kožom razvijenom posebno za AH-D7200.

Pričvršćeni su na ergonomski aluminijski naglavni naslon presvučen u pravu ovčju kožu. Za ugodno nošenje na svakoj glavi, veličinu naslona precizno ćete podesiti pomoću preciznog klik sistema s kuglicama u zasebnim numeriranim ležištima.

Kad jednom nađete optimalno podešenje, slijedeći put ćete znati kako ga ponovo pronaći. Svaki djelić ovog beskompromisnog modela u funkciji je kvalitete zvuka, udobnosti - drugim riječima ultimativnog slušnog doživljaja.

Recenzije

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Veličina drivera: 50-milimetarski
• Tip drivera: Nanofiber Free Edge
• Impedancija: 25 ohma
• Osjetljivost: 105dB/mW
• Maksimalna ulazna snaga: 1800 mW
• Frekvencijski odziv: 5-55.000Hz
• Dodatna oprema: kabel (3m), adapter za player (6.3 m), 2 priključka za slušalice od 3,5 mm
• Težina: 385 g

Vezani blog postovi

Više