Denon DCD-800NE CD player

Denon DCD-800NE CD player

Availability: Na zalihi

Vrhunska hi-res audio reprodukcija uz podržane formate FLAC 192/24 i DSD 2.8 MHz/5.6 MHz putem USB-A ulaza. Edited 21.10.2021.

3.260,00 kn 12 rata 271,67 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Uživajte u vrhunskim hi-res audio reprodukcijama uz novi CD player iz Denona, model DCD 800 NE. Karakterizira ga točnost i vjernost izvornom zvuku zahvaljujući tehnologijama poput Advanced AL 32 Processing Plus s inovativnom strukturom strujnih krugova. Slušajte omiljene CD-ove ili povežite player s USB uređajem za potpuni užitak u WAV / FLAC i DSD datotekama uz izvanrednu čistoću audio signala.

Hi-res audio reprodukcija

Hi-res audio datoteke donose vrhunsko iskustvo slušanja glazbe zahvaljujući podržanom formatu FLAC 192/24 i DSD 2.8 MHz/5.6 MHz putem USB-A ulaza. Dizajn playera otporan je na vibracije te se time štiti kvaliteta zvuka od utjecaja teških komponenti koje player sadrži. Transformatori snage su postavljeni blizu dna playera i odmah iznad izolatora što sprječava neželjene vibracije. Spuštanjem transformatora te vibracije se smanjuju, a rezultat je besprijekoran zvuk.

Izrada

Za precizno usklađivanje digitalnih sklopova, player ima ugrađen DAC Master Clock dizajn koji osigurava reprodukciju zvuka bez ikakvih smetnji. Oblici strujnih krugova dizajnirani su tako da signalni putevi budu što kraći, čime se smanjuju smetnje između sklopova i lijevog i desnog kanala, kao i nepovoljni utjecaji na audio signale. Sve to rezultira reprodukcijom zvuka koji je čist i transparentan.

Za dodatno poboljšanje doživljaja zvuka uključite Pure Direct Mode koji isključuje zaslon te dodatno digitalne izlaze koristeći Mode 2. To će spriječiti bilo kakve smetnje audio signala, a ostat će samo čist, detaljan i točan zvuk. Player ima jedan optički i jedan koaksijalni digitalni izlaz za povezivanje s digitalnim ulazom pojačala ili AV receivera. 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Frekvencijski odziv: 2 Hz –w 50 kHz
• Dinamički raspon: 108 dB (24 bita), 101 dB (16 bita)
• Digitalni izlaz: 0.5 Vp-p / 75 Ω/ohma
• Potrošnja energije: 28 W
• Potrošnja energije u stand-by načinu: 0.2 W
• Dimenzije: 434 x 107 x 273 mm
• Težina: 4.3 kg
• Dostupne boje: Crna, Premium Silver

Vezani blog postovi

Više
Više