Denon Heos Super Link

Denon Heos Super Link

Availability: Trenutno nije na zalihi

Mrežno multiroom pretpojačalo Edited 07.09.2021.

11.250,00 kn 12 rata 937,50 kn na mjesec
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Temeljen na uspjehu svog prethodnika – Heos Linka te posebno dizajniran za prilagođenu instalaciju, Denon Heos Super Link omogućuje pokrivanje sve 4 Heos zone u jednom kućištu, odnosno uređaju. Zahvaljujući robusnoj kontroli treće strane od popularnih proizvođača uključujući Control4, Crestron, RTI, URC i ELAN, Heos Super Link prilagodljiv je gotovo svakom kućnom audio okruženju.

Svaka zona sadrži stereo kombinaciju izlaza pretpojačala, a svaka zona može se konfigurirati za stereo ili mješoviti mono izlaz. Pojačalo sadrži 4 optička digitalna ulaza, 4 koaksijalna digitalna ulaza i 4 analogna stereo ulaza od koji se bilo koji može dodijeliti svakoj zoni, a svaka zona ima namjenski USB priključak za spajanje na vanjski USB pogon.

Opremljen je za gotovo svaku konfiguraciju zvučnika te sadrži ugrađene DSP visokopropusne i niskopropusne filtere – postavite na bilo koji izlaz na puni opseg, subwoofer ili satelitski način rada s prilagođenim crossover točakama. Sadrži dvostruke RJ-45 Ethernet LAN priključke za povezivanje na mrežu i dijeljenje internetske veze s drugim uređajima.

Super Link dolazi s uklonjivim podnožjem i pričvrsnim nosačima koji omogućuju postavljanje na stalak ili policu. Kada se uređaj jednom instalira i poveže, postavljanje i konfiguracija su brzi i jednostavni putem HEOS aplikacije (iOS, Android, Kindle Fire). HEOS aplikacija također omogućuje odabir između popularnih streaming servisa kao što su Spotify, Tidal, Deezer, SoundCloud itd.

Super Link podržava sljedeće formate: WMA (do i uključujući 192 kbps), AAC i MP3 (do i uključujući 320 kbps), WAV, ALAC i FLAC (do i uključujući 24-bit/192kHz, DSD ( 2.8MHz, 5.6 MHz te slikovne formate: JPG, PNG, BMP, GIF.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Napajanje: 100-240 V AC, 50-60 Hz
  • Žičana povezivost: spajanje pomoću 1 od 2 žičana LAN priključka RJ-45
  • Raspon radne temperature: 5 – 35°C
  • Boja: crna
  • Dimenzije: 50 x 430 x 384 mm
  • Težina: 4.8 kg