Denon PMA 30 - Integrirano pojačalo

Denon PMA 30 - Integrirano pojačalo

Availability: Na zalihi

Denon PMA 30 - Integrirano pojačalo sa OLED zaslonom, izlazom za subwoofer i slušalice Edited 02.08.2018.

Stara cijena: Standardna cijena: 2.990,00 kn

Special Price 2.390,00 kn 12 rata 199,17 kn na mjesec

(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Denon PMA-30 ima jaku izlaznu snagu od 2x40 W, ali bez USB-B ulaza i s pojednostavljenom digitalnom obradom. Kao i PMA-60, može se koristiti horizontalno ili vertikalno uz pametan OLED zaslon s automatskim zakretanjem, ima subwoofer izlaz i dolazi s visokokvalitetnim izlazom sa slušalice.

Denon PMA – 30 zamjenjuje vaše standardno pojačalo i nudi moderniju povezanost. Uživajte u slušanju omiljene glazbe s prijenosnog uređaja putem bežične Bluetooth veze. Za optimalnu bežičnu kvalitetu zvuka, Denon PMA-30 sadrži značajku dekodiranja Qualcomm apt-X Low Latency koja donosi zvuk visoke kvalitete. Postoji više digitalnih ulaza za kompatibilnost s digitalnim audio izvorima, kao što su set-top-box ili ulaz za TV, zajedno s analognim stereo ulazom za naslijeđene analogne izvore. PMA-30 isporučuje 40 W po kanalu na 4 ohma, za kompatibilnost s najširim rasponom tipova zvučnika. Deluxe konstrukcija pojačala i njegova veličina napravljeni su tako da stanu gotovo svugdje i mogu se postaviti kako vodoravno, tako i vertikalno. Dodajte odgovarajući Denon DCD-50 CD player i imate savršeni stereo sustav za svoj moderni dnevni boravak.

Ovo napredno pojačalo pruža nevjerojatan zvuk zahvaljujući Denonovim jedinstvenim Hi Fi inženjerskim tehnologijama. Otkrijte nevjerojatno vjeran zvuk visoke rezolucije pomoću njegove sposobnosti dekodiranja sve do 24 bita i 192 kHz-a ALAC, FLAC i WAV bez gubitaka putem digitalnih ulaza.

Denon PMA-30 je opremljen pojačalom za slušalice koje ima iznimno nisko izobličenje velike brzine. Također, ima podesivu kontrolu impedancije slušalica s 3 postavke za niske, srednje i visoke impedancijske slušalice koje omogućuju odgovarajuće podudaranje impedancije slušalica i pojačala. Priključak za slušalice ima 6,3 milimetarski konektor za kompatibilnost s vrhunskim kućnim i profesionalnim modelima studijskih slušalica.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• 2 kanala
• Sample Rate digital In 192 kHz / 24-bit
• Bluetooth
• Digitalni ulazi: koaksijalni, optički x2
• Pre-out: subwoofer
• Potrošnja snage: 35W
• Izlaz za slušalice

Izdvojene akcije

Google+ recenzije