Kontakt +385 1 4813 025
E-mail: info@sonusart.hr

Denon PMA-600NE - integrirano pojačalo

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
Only %1 left
SKU
DENPMA600NE
Denon PMA-600NE - integrirano pojačalo
Nisko kao 509,00 € 3.835,06kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Integrirano pojačalo PMA-600NE dizajnirano je s Denonovom naprednom tehnologijom High Current (AHC) Power Amplification koja isporučuje 70 W snage po kanalu. Jednostavno povežite analogne i digitalne izvore uključujući vaš gramofon pomoću ugrađenog phono pretpojačala. Također povežite i televizor, računalo, neki drugi medijski uređaj ili bilo koji digitalni izvor putem optičkih i koaksijalnih digitalnih ulaza.

Slušajte omiljenu glazbu u visokoj rezoluciji uz 192kHz/24 bit-ni DA konverter ili se povežite putem Bluetootha za streaming gotovo neograničenog broja audiozapisa. pojačalo pruža izvanrednu kvalitetu zvuka koja daje ravnotežu između velike snage i suptilnih detalja u glazbi. Pojačajte vaše zvučnike pomoću PMA-600NE pojačala – nudi kompatibilnost sa širokim rasponom zvučnika.

Analogni način rada omogućava pojačalu da radi kao čisto analogno pojačalo onemogućujući digitalne ulaze kao i Bluetooth tijekom slušanja preko analognih izvora. Uživajte u omiljenim analognim izvorima uz nesputanu jasnoću zvuka i detaljnu reprodukciju.

Pojačalo također sadrži i phono equalizer koji podržava reprodukciju s izvora koji imaju MM zvučnicu. Jednostavan i jasan dizajn i snažno pojačanje equalizera značajno poboljšava zvuk. Da bi se uklonile smetnje i održala izvanredna kvaliteta zvuka, glavni transformator snage u pojačalu ima odvojene namotane žice za audio i upravljačke krugove. Integrirani mikroprocesor sadrži Stop Mode (opciju zaustavljanja) za još veću kvalitetu zvuka. Ta opcija prekida sve radnje mikroprocesora kada mu nisu potrebne za reprodukciju.  Zaustavljanjem mikroprocesora tijekom perioda slušanja, audio signal je zaštićen od vanjske buke.

Također, kako bi se smanjile vibracije i utjecaji iz okoline, pojačalo odlikuje izravna mehanička konstrukcija zvuka i Signal Level Divided konstrukcija šasije (SLDC) kako bi se osiguralo da se prenesu svi detalji i željene nijanse u glazbi.

• Procijenjena snaga: 45 W + 45 W (8 ohma, 20Hz-20kHz)
70 W + 70 W (4ohma, 1kHz)
• Ulazna osjetljivost: 110 mV / 30 kohma
• Napajanje: AC 230 V, 50 kHz
• Potrošnja energije: 185 W
• Ulazi: Phono MM, CD, Aux, 2 optička ulaza, 1 koaksijalni
• Izlazi: Preout za subwoofer, 1 par zvučničkih terminala
• Bežična povezivost: Bluetooth
• Dimenzije: 434 x 308 x 121 mm
• Težina: 6.8 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

To Top