Dynaudio Contour 1,4 LE Black HG Steel

Dynaudio Contour 1,4 LE Black HG Steel

Availability: Raspoloživo na upit

Dynaudiov mali zvučnik Contour, jedan od najpoznatijih “bookshelf” zvučnika u povijesti audija Edited 09.03.2017.

12.350,00 kn 12 rata 1.029,17 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Obavijest o raspoloživosti
e-mail
  (Obavijest se šalje na email čim uređaj stigne u skladište)
 
Opis

Detalji

Dynaudiov mali zvučnik Contour jedan je od najpoznatijih “bookshelf” zvučnika u povijesti audija. Krajem osamdesetih Contour je započeo kao Dynaudiov poligon za pokazivanje svoje najnovije tehnologije najširem krugu zahtjevnih slušatelja glazbe – onih koji trebaju sve to u što manjem paketu. Contour 1 tako je postao jedna od poznatih benchmark vrijednosti za male zvučnike.

Najnovija verzija Contour S 1.4 u LE verziji i dalje zvuči puno moćnije nego što bi njegova veličina dala naslutiti, no svejedno nudi i visoku razinu rafiniranosti te odličnu tonsku ravnotežu.

Naravno, Contour S 1.4 LE se ne kupuje zato što je lijep, Contour LE je i tehnički dorađen i dograđen. Mekani visokotonac s Precision Coatingom daje finoću i detalje u visokim tonovima, interno ožičenje je novo OFC, skretnica koriosti specijalne keramičke otpornike i još bolje kondenzatore, sve zajedno za iznimno čistu i jasnu reprodukciju. Basevi na Contouru koriste najbolje Dynaudio tehnologije, MSP membrane, ekstremno lagane zavojnice od aluminijske žice na kapton podlozi, te krute niskorezonantne lijevane aluminijske košare.

Jedna od jedinstvenih osobina Contoura je njegova konstrukcija, ekstremno kruti kabinet ima prilično naprednu prednju ploču. Sastoji se od tri sloja, uključujući i sloj materijala koji prigušuje vibracije i debelu metalnu ploču. Takva konstrukcija efikasno smanjuje rezonancije kabineta i omogućuje vrhunske performanse sve do najvećih glasnoća. Visokotonac je smješten ispod basa kako bi se postiglo idealno vremensko usklađenje dviju zvučničkih jedinica na mjestu slušanja. Za najbolji zvuk preporučuje se prilagođeni stalak, model Stand 6, s posebnom prihvatnom pločom za S 1.4. Stand 6 je čvrsta, niskorezonantna podloga a dizajnom je savršeno prilagođena obliku i veličini modela S 1.4 LE.

 

Video (1)

Video

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Tehničke specifikacije:

 • Osjetljivost: 85 dB (2,83 V/1 m)
 • IEC Snaga: 160 W
 • Impendancija: 4 Ohma
 • Frekventni odziv: 41 Hz - 25 kHz (± 3 dB)
 • Prijelaz: Dvostruki
 • Frekvencijski prijelaz: 1900 Hz
 • Nagibni prijelaz: 6 dB/Oktava
 • Woofer: 17 cm MSP
 • Tweeter: 28 mm mekana kupola
 • Težina: 12.6 kg 
 • Dimenzija (ŠxVxD): 188 x 404 x 360 mm

Izdvojene akcije

Google+ recenzije