Dynaudio Emit 10 bookshelf zvučnici

Dynaudio Emit 10 bookshelf zvučnici

Availability: Na zalihi

Emit 10 su kompaktni, dvosmjerni zvučnici za stalak koji koriste tehnologiju iz Dynaudio high-end serija Confidence, Contour i Evoke. Edited 05.10.2022.

2.775,00 kn / 368.84€ 12 rata 231,25 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Emit 10 su kompaktni, dvosmjerni zvučnici za stalak koji koriste tehnologiju iz Dynaudio high-end serija Confidence, Contour i Evoke. Idealni su za manje prostorije i satelitske kanale u sustavu kućnog kina.

Sadrže 14-cm MSP (magnezij – silikatni polimer) srednjetonsku jedinicu. MSP je materijal razvijen u Dynaudiu i korišten desetljećima te koji pruža pravu kombinaciju lakoće, krutosti i prigušivanja za nevjerojatnu točnost.

Srednjetonska/bas jedinica izvedena je iz Esotec+ koji se nalazi u uspješnoj Dynaudio Evoke seriji. Njegov dvostruki magnetni sustav pruža bolju kontrolu kretanja i osjetljivost što daje poboljšani frekvencijski odziv i dinamiku na nižim frekvencijama, u isto vrijeme zadržavajući kristalno čiste performanse srednje klase. To znači da od sada možete slušati vašu glazbu bez ijednog izobličenja i to pri jačoj glasnoći.

Glasovna zavojnica izrađena je od bakreno presvučene aluminijske žice. Aluminij je lagan što pogonskim jedinicama daje fleksibilnost koju drugdje možda nećete naći, dok bakreni premaz povećava vodljivost za veću snagu.

Kvalitetni sustav dvostrukih feritnih magneta pruža snagu, a upotreba dva magneta znači da su Dynaudio inženjeri uspjeli iskontrolirati magnetski tok usmjeravajući ga natrag na glasovnu zavojnicu, tamo gdje je najpotrebniji.

Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom  i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? Jer prenose sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom umoru tijekom duljih perioda slušanja.

Hexis unutarnja kupola kontrolira i oblikuje protok zraka izglađujući i optimizirajući frekvencijski odziv za još čišće visoke frekvencije i eliminaciju rezonanci. To znači da se dijafragma može preciznije pomicati što pruža više detalja. Pokreće ju Ferrite+ magnetni sustav od stroncij-karbonatne ferrite+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv.

Svi Emit zvučnici imaju novi dvostruki bas-refleksni priključak optimiziran za smanjenje zračnih turbulencija i minimiziranje neželjenog „usitnjavanja“. Kabineti Emit zvučnika izrađeni su od 18-mm MDF materijala i prekriveni su prilagođenim laminatnim završnim obradama. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim rešetkama.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Osjetljivost: 85 dB
  • IEC dugotrajno primanje snage: 150 W
  • Impedancija: 6 ohma
  • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 64Hz - 25kHz 
  • Crossover: dvosmjerni
  • Crossover frekvencija: 3700 Hz
  • Srednjetonac/woofer: 14 cm MSP
  • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
  • Dimenzije: 170 X 290 X 271,5 mm
  • Težina: 6.43 kg

Vezani blog postovi

Više