Dynaudio Emit 30

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
Samo je %1 ostao
SKU
DYNEMIT30

Samostojeći zvučnik

 • kompaktan dizajn

 • Cerotar visokotonac

 • kontrabas refleksni otvor

562,50 € 4.238,16kn 750,00 € 5.650,88kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Samostojeći zvučnik Emit 30 idealan je za veće stereo sustave ili kompaktne višekanalne postavke kućnog kina u srednjim do većim prostorijama. Kompaktan je te se može koristiti kao samostalni stereo par ili kao dio 5.1-kanalnog (ili više) sustava kućnog kina.

Kao i model Emit 10, koristi 14-cm MSP woofere poput onih iz Evoke serije, ali ovog puta udvostručeni u svakom zvučniku za više niskih frekvencija, srednjetonske jasnoće i snage. MSP je materijal razvijen u Dynaudiu i korišten desetljećima te koji pruža pravu kombinaciju lakoće, krutosti i prigušivanja za nevjerojatnu točnost.

Svaki woofer pokreće sustav dvostrukih feritnih magneta Ferrite+, a upotreba dva magneta znači da su Dynaudio inženjeri uspjeli iskontrolirati magnetski tok usmjeravajući ga natrag na glasovnu zavojnicu, tamo gdje je najpotrebniji.

Glasovna zavojnica je aluminijska – u Dynaudiu postoji duga povijest upotrebe aluminijske žice u glasovnim zavojnicama zato što je aluminij lagan i ne ometa kretanje te se može dobiti više namotaja za zadanu duljinu žice što znači više magnetske snage. To je dodatno pojačano presvlačenjem aluminijske žice u bakar čime se dodatno povećava kontrola koju pojačalo ima na glasovnoj zavojnici.

Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom  i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? Jer prenose sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom umoru tijekom duljih perioda slušanja.

Hexis unutarnja kupola kontrolira i oblikuje protok zraka izglađujući i optimizirajući frekvencijski odziv za još čišće visoke frekvencije i eliminaciju rezonanci. To znači da se dijafragma može preciznije pomicati što pruža više detalja. Pokreće ju Ferrite+ magnetni sustav od stroncij-karbonatne ferrite+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv.

 Kabineti Emit zvučnika izrađeni su od 18-mm MDF materijala i prekriveni su prilagođenim laminatnim završnim obradama – u crnoj, bijeloj i boji oraha koje savršeno nadopunjuju čisti skandinavski dizajn kabineta zvučnika. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim rešetkama.

 • Osjetljivost: 87 dB
 • IEC dugotrajno primanje snage: 180 W
 • Impedancija: 4 ohma
 • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 44Hz - 25kHz 
 • Crossover frekvencija: 1000/3550 Hz
 • Srednjetonac/woofer: 14 cm MSP
 • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
 • Dimenzije: 170 X 900 X 271,5 mm
 • Težina: 15.53 kg
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top