Dynaudio Emit M10 Zvučnik DEMO

Dynaudio Emit M10 Zvučnik DEMO

Availability: Trenutno nije na zalihi

EOL PROIZVOD - VIŠE NIJE MOGUĆE NARUČITI

Jednostavni i elegantni zvučnici, s vrlo moćnim i preciznim basom. Edited 23.11.2020.

Stara cijena: Standardna cijena: 2.100,00 kn

Special Price 1.575,00 kn 12 rata 131,25 kn na mjesec

(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

DYNAUDIO

EMIT

Nova Dynaudio Emit serija je najnoviji dodatak Dynaudio asortimanu, a zamišljena je kao početna razina high-end-zvučnika koja nudi izvanrednu razinu tehničkih inovacija i kvalitete zvuka u atraktivno oblikovanim kabinetima, pogodnima za sve vrste pojačala. Modeli serije Emit nude visoku vrijednost u odnosu na uloženo, a jednako su pogodni za hi-fi kao i za kućno kino. Zvučnici su relativno jednostavni za razna pojačala i nisu zahtjevni za pozicioniranje.

Serija Emit donosi već poslovičnu dansku kvalitetu izrade sjedinjenu s legendarnom Dynaudio tehnologijom izrade zvučničkih jedinica. Tipično za Dynaudio, svaki model u seriji Emit ima zvučničke jedinice izrađene specijalno za taj model, kako bi se omogućile optimalne performanse svakog zvučnika za njemu namijenjenu ulogu. Takav pristup nudi rezultate koji u svojoj klasi nemaju premca.  Estetski gledano, zvučnici serije Emit zrače jednostavnom elegancijom danskog dizajna, zvučno su vrlo dinamični, transparentni i detaljni, s vrlo moćnim i preciznim basom.  Prostornost i soundstage su također izvrsni, a kako razni modeli unutar serije zvuče vrlo slično, moguće ih je uspješno integrirati u razne višekanalne konfiguracije.

Emit M10

Najkompaktniji model u Emit seriji je idealan za male i srednje sobe te bilo koju situaciju u kojoj imateograničeni prostor. Mala dimenzija im također omogućuje diskretan smještaj na policu za knjige ili komodu.

M10 je također savršeni ulaz u svijet high-end audija, koristeći autentičnu Dynaudio tehnologiju i postignuća po cijenui koj ane može biti atraktivnija. Osnova njegove tehnologije su 28 milimetarski visokotonac meke kupole i 14 centimetarski MSP (magnezij-silikatni-polimer) bas-srednjetonac spojeni skretnicom 1. reda i načinjenom od komponenata visoke kvalitete.

Emit M10 je zvučnik kojeg će zbog impedancije od 6 Ohma lako pokrenuti praktički bilo koje pojačalo. Kabinet i basrefleks otvor na kabinetu su vrhunski podešeni kako bi se i iz kabineta tako malih dimenzija postigao impresivan bas.

Emit M10 je ulaznica u svijet istinski vrhunske reprodukcije na Dynaudio način, idealan kompaktni zvučnik po najatraktivnijoj cijeni.

Video (1)

Video

Recenzije (2)

Recenzije

What Hi-Fi Recenzija

“It takes a lot to knock a double Award-winner off its perch and into four-star territory,but that’s exactly what’s happened with these two new challengers.“

what hi fi emit 10

CNET

"Insanely great speaker for tiny rooms!"

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

SPECIFIKACIJE

  • Osjetljivost: 86 dB
  • IEC dugotrajno primanje snage: > 150 W
  • Nominalna impedancija: 6 Ohma
  • Frekvencijski raspon: 50 Hz – 23 kHz (+/- 3 dB)
  • Masa: 5.6 kg
  • Dimenzije (ŠxVxD): 170 x 292 x 240 mm

Google+ recenzije