Menu Toggle navigation

Dynaudio Evoke 25C - centralni zvučnik

Dynaudio Evoke 25C - centralni zvučnik

Availability: Na zalihi

Evoke 25C je namjenski središnji zvučnik dizajniran tako da se savršeno uklopi s bilo kojim drugim zvučnikom iz Evoke serije. Edited 09.09.2022.

9.880,00 kn / 1309.05€ 12 rata 823,33 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Evoke 25C je namjenski središnji zvučnik dizajniran tako da se savršeno uklopi s bilo kojim drugim zvučnikom iz Evoke serije, čime je zagarantiran užitak u visokokvalitetnom stereo zvuku. Dvosmjerni dizajn sadrži jedan soft-dome visokotonac od 28 mm i dva woofera od 14 cm.

Visokotonac u ovom zvučniku je potpuno nov – zove se Cerotar i temelji se na ključnim tehnologijama koje se nalaze na nagrađivanom Esotar Forty visokotoncu, kao i na novom,moćnom Esotar 3 visokotoncu koji se nalazi u Confidence seriji.

Baš kao i svi drugi visokotonci, i ovaj ima mekanu kupolu s preciznijim premazom koji se nanosi na točno određenim mjestima kako bi se optimizirale visokofrekventne performanse – to je proces koji proizlazi iz razvoja najekskluzivnijih Dynaudio zvučnika.

Cerotar ima komponentu pod nazivom Hexis. To je unutarnja kupola koja oblikuje protok zraka za uglađivanje frekvencijskog odziva i eliminiranje neželjenih rezonanci koje mogu utjecati na izvedbu. Čitav sustav pokreće novi moćni magnetski sustav Ferrite+ koji je zaslužan za veću osjetljivost, poboljšanu rezoluciju detalja i prirodan, dinamičan odziv.

MSP driveri

Zvučnički driveri izrađeni su od MSP-a (magnezij-silikatni polimer), materijala koji Dynaudio koristi već desetljećima u izradi svojih zvučnika. Driveri pružaju pravu kombinaciju lakoće, čvrstoće i prigušenja koja uravnotežuje potrebu za preciznim performansama basa s jasnim i detaljnim srednjim tonovima.

38-milimetarska aluminijska zavojnica omogućuje veću količinu namotaja, a to omogućuje veću kontrolu pokreta konusa što rezultira većom kontrolom nad zvukom čak i pri visokim frekvencijama i glasnoći. To je izrazito važno u središnjem dijelu zvučnika koji je posebno orijentiran na govor -  njegova srednjetonska performansa mora biti vrhunska.

Wofere, baš kao i Cerotar visokotonac, pokreće magnetski sustav Ferrite+ koji daje veću kontrolu, finoću i snagu.

Dizajn

Kada je riječ o dizajnu, on je kao i u brojnim drugim modelima, tipično danski. Zvučnik je dostupan u 4 predivne nijanse: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood i Blonde Wood. Verzije s visokim sjajem doista su takve: nove tehnike lakiranja rezultirale su raskošnom, gotovo staklenom površinom.

Na zvučniku se može primjetiti kako nema vidljivih vijaka za pričvršćivanje. Evoke ima jednostavne, čiste rubove koji naglašavaju završnu obradu kućišta, kao i pokretne dijelove drivera.

Video (1)

Video

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Vezani blog postovi

Više
Više