Dynaudio Sub 6 - subwoofer zvučnik

Dynaudio Sub 6 - subwoofer zvučnik

Availability: Trenutno nije na zalihi

Subwoofer koji će savršeno odgovarati uz vaše Dynaudio zvučnike – na inteligentan način Edited 05.10.2022.

15.200,00 kn / 2020.33€ 12 rata 1.266,67 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Subwoofer koji će savršeno odgovarati uz vaše Dynaudio zvučnike – na inteligentan način. Potpuno novi dizajn drivera, sofisticirani DSP i parametarski EQ osiguravaju prilagođenost vašim postavkama.Sub 6 je dizajniran za neprimjetnu integraciju sa svim Dynaudio zvučnicima poput onih iz serija Contour, Confidence, Evidence, Special Forty...

TEHNOLOGIJA IZRADE

Subwoofer sadrži naprednu inteligentnu DSP tehnologiju koja svoje performanse toliko prilagođava korisničkom sustavu da može na pouzdan način sustav dvosmjernih zvučnika pretvoriti u trosmjerni. Za ostale modele (uključujući zvučnike koji nisu brand Dynaudio) crossover frekvencija, pojačanje i faze mogu se postaviti ručno.

Za snažan bas odgovorne su dvije potpuno nove 24-centimetarske MSP+ hibridne driverske jedinice posebno dizajnirane za subwoofere, uz pojačalo snage 500 W ugrađeno u bazu. Ti novi driveri smješteni su na oba kraja pažljivo konstruiranog zatvorenog dizajna kućišta koje se pruža više u širinu nego u dubinu što omogućuje diskretnije prianjanje uza zid.

POVEZANOST

Sub 6 ima dvostruke RCA i XLR veze koje odgovaraju većini sustava te dolazi s brojnim praktičnim značajkama koje pomažu većim i naprednijim postavkama. To uključuje mogućnost postavljanja vremenske odgode kako bi se osiguralo da subwoofer i zvučnici rade savršeno usklađeno. Sve što korisnik mora napraviti je unijeti udaljenost od subwoofera do zvučnika i subwoofer će se automatski prilagoditi pomoću vremenskog i faznog kašnjenja. Tu je i potpuno parametarski EQ s trima filterima koji omogućuju najbolje moguće performanse.

Subwoofer se odlično uklapa u već postojeći Dynaudio sustav zahvaljujući inženjerima koji su pažljivo razvijali akustične karakteristike svakog od popularnih hi-end i hi-fi zvučnika te zatim kreirali prilagođenu mapu performansi za svaki od njih. Ista praksa korištena je i u izradi ovog subwoofera – korisnici mogu odabrati pojedini model Dynaudio zvučnika kojeg imaju u svom sistemu, a Sub 6 će se savršeno uklopiti između njih pretvarajući dvosmjerni sustav u trosmjerni.

Ažuriranje firmware-a bit će dostupno sa svakim novim izlaskom zvučnika na tržište zajedno s mapama performansi tako da Sub 6 može jednako kvalitetno raditi s najnovijim modelima kao što to čini s klasicima.

Subwoofer koristi nove Dynaudio MSP+ hibridne driverske jedinice izrađene prvenstveno od aluminija koji daje čvrstoću. Da bi se spriječila buka od aluminija koristi se sustav za prigušavanje koji uključuje prigušenje na stražnjoj strani drivera i Dynaudiov magnezij-silikatni polimer u prigušnom dijelu s prednje strane osiguravajući najbolje performanse.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Sustav: driver s dvostrukim pogonom, aktivni DSP subwoofer
• Analogni ulazi: 2 x XLR uravnoteženi, 2x RCA phono neuravnoteženi
• Analogni izlazi: 2 x XLR uravnoteženi, 2x RCA phono neuravnoteženi
• Frekvencijski odziv: 16Hz – 230Hz
• Automatsko uključivanje/isključivanje
• Woofer: 2 x 23 cm MSP + hibridni pogon
• Snaga pojačala: 500 W
• AC ulaz: 100 - 120V/220 - 240V 50/60Hz
• Potrošnja energije u stanju mirovanja: < 0.5W
• Maksimalna potrošnja energije: 490 W
• Dimenzije: 447 x 300 x 268 mm
• Težina: 21.5 kg

Vezani blog postovi

Više