FAQ

Jesu li sve informacije na webu 100 % točne?

Zalihe i cijene artikala na Sonus Art web shopu se ažuriraju svakih 30 minuta, tako da će u najvećem broju slučaja biti točne. Ukoliko cijena koja je prikazana na web shopu iz nekog razloga ne odgovara realnoj cijeni proizvoda, i trgovac (Sonus Art) i kupac mogu iskoristiti svoje pravo na otkazivanje izvršene narudžbe, sukladno našim uvjetima poslovanja. Također, napominjemo da ulažemo maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine. Ipak, Sonus Art d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama - u izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. U slučaju bilo kakve promjene vezane uz naručeni proizvod, obvezujemo se revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

Jesu li svi artikli na webshopu uvijek raspoloživi?

Na svakom proizvodu stoji obavijest o njegovoj raspoloživosti. Artikli koji trenutno nisu raspoloživi su dobavljivi u roku 5-30 dana. Ukoliko proizvod trenutno nije raspoloživ možete se prijaviti za primanje obavijesti kada artikl postane dostupan.

Mogu li platiti robu kreditnom karticom - na rate?

Moguće je plaćanje do 12 rata bez kamata o čemu više možete saznati ovdje: Načini plaćanja

Koji je rok isporuke naručene robe?

Ako je roba raspoloživa i naručili ste je do 12 sati, u većini slučajeva je šaljemo na isporuku već isti dan. Prosječni rok dostave je 2-3 radna dana. NAPOMENA: ako ste zatražili ponudu za virmansko plaćanje, robu Vam možemo držati u rezervaciji najviše 5 radnih dana.

Mogu li zamjeniti robu naručenu preko interneta?

U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! Više o proceduri povrata možete pročitati ovdje: Povrat

Dajete li jamstvo na proizvode?

Na sve proizvode nudimo jamstvo od 12 mjeseci do 5 godina. Više informacija pročitajte ovdje: Jamstvo

Imate li servis?

Ovlašteni servis za sve uređaje kupljene kod nas, kao i za nabavu rezervnih dijelova je tvrtka KBZ elektronika, Trnjanska 117, Zagreb; tel: 01/6150 101.

Koliko iznosi dostava za moj grad?

Dostava za sve lokacije unutar RH je besplatna za iznose narudžbe iznad 300 kn. Za iznose manje od 300 kn, dostavu naplaćujemo samo 25 kn. Dostavljamo na sve lokacije unutar RH (uključujući otoke)

U koje zemlje dostavljate?

Po gore navedenim uvjetima trenutno dostavljamo samo unutar Hrvatske. Ipak, narudžbe su moguće iz bilo kojeg kraja svijeta, uz dostavu i cijenu isporuke prema dogovoru.

Što ako moja pošiljka nije stigla u roku 2 radna dana?

Čim robu pošaljemo na isporuku šaljemo vam tracking code pomoću kojeg u svakom trenutku možete provjeriti stanje svoje pošiljke (in-time.hr/pracenje-posiljaka). Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na webshop@sonusart.hr kako bi poduzeli potrebne mjere. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže (3-5 radnih dana).

Što ako napravim pogrešku prilikom narudžbe?

Ne brinite! Pošaljite nam email, nazovite nas ili jednostavno ponovite postupak narudžbe a u polje "NAPOMENA" navedite "Ispravak narudžbe". Prihvatit ćemo samo posljednju narudžbu, te prema njoj poslati odgovor o roku isporuke.

Što ako želim R1 račun?

Prilikom naručivanja proizvoda nemojte zaboraviti dodati podatke tvrtke (ime, adresa, OIB) u napomenu.

Što ako želim nekome poslati paket bez računa (kao poklon)?

Prilikom naručivanja proizvoda nemojte zaboraviti u napomeni napisati da ne želite ispostavu računa s paketom. Račun ćemo tada poslati na Vašu email adresu.

Kome mogu uputiti reklamacije na kupljeni proizvod?

Sva pitanja i primjedbe vezana uz proizvode možete nam uputiti putem emaila (info@sonusart.hr), telefonski (01 4813 025) ili uživo u poslovnici (Šarengradska 1, Zagreb).

Gdje mogu pogledati vaše proizvode uživo?

Naše proizvode možete naručiti putem web shopa ili ih pogledati osobno u našoj poslovnici. Ukoliko na našoj stranici ne nađete dovoljno podataka za neki proizvod, ili Vas zanima njegova raspoloživost, možete nam poslati upit na email (info@sonusart.hr) ili nas kontaktirajte telefonski (01 4813 025).

INFORMACIJE O TVRTKI, KONTAKT & RADNO VRIJEME

Adresa trgovine: Šarengradska 1, 10000 Zagreb Adresa elektroničke pošte: info@sonusart.hr Info telefon: 01 4813 025 099 4813 025 Radno vrijeme trgovine je radnim danom od 10 do 20. Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email webshop@sonusart.hr