Jerry Harvey Billie Jean - PSE33, The Siren Slušalice

Jerry Harvey Billie Jean - PSE33, The Siren Slušalice

Availability: Trenutno nije na zalihi

EOL PROIZVOD - VIŠE NIJE MOGUĆE NARUČITI

Billie Jean su savršen izbor slušalica uz svaki Astell&Kern media player. Edited 02.07.2020.

2.400,00 kn 12 rata 200,00 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Billie Jean slušalice predstavljaju najnoviju suradnju između tvrtki Astell&Kern i Jerry Harvey Audio, a sadrže novi Dual Balanced Armature (BA) sustav jedinica. To je još jedan nagrađivani proizvod koji je nastao kombiniranjem iskustva i znanja iz Jerry Harvey IEM (In-Ear Monitors) dizajna i kvalitete proizvodnje koju ima Astell&Kern. Billie Jean su savršen izbor slušalica uz svaki Astell&Kern media player.

JERRY HARVEY BILLIE JEAN

Slušalice donose pravi doživljaj zvuka koji podiže vašu omiljenu glazbu na višu razinu. Imaju patentiranu tehnologiju FreqPhase iz tvrtke Jerry Harvey Audio s novim dizajnom zvuka koji je jasan i besprijekorno uravnotežen. Tehnologija FreqPhase osigurava točnu prilagodbu vremena i faza svih drivera što rezultira najtočnijom reprodukcijom glazbe u industriji i potpunim uživanjem u punom spektru zvučnih detalja.

Nova In-Ear Monitor (IEM) ušna školjka optimizirana je da se dobro uklapa u uho, koristi dvosmjerni 2-BA (Balanced Armature) dizajn, Silver Tinsel kabel i L-tip utikača u malom, kompaktnom pakiranju. Rezultat je sjajan par in-ear monitor slušalica koje je dizajnirao i izradio Jerry Harvey - izumitelj In-Ear monitor slušalica zajedno s inženjerima tvrtke Astell&Kern koja je globalni lider u Hi-Fi  audio svijetu.

POGONSKE JEDINICE

Visokotonske jedinice osmišljene su kako bi isporučivale zvuk s minimalnim izobličenjima, dok srednjetonska/bas jedinica nudi savršen zvuk od 10Hz – 5kHz. Bas jedinica je osmišljena za još nevjerojatniji efekt bez izobličenja.

Balanced Armature jedinice koje se nalaze u Billie Jean slušalicama su prilagođene jedinice dostupne jedino u Jerry Harvey Audio te su dizajnirane kako bi pružile više snage uz manju težinu. Iznenadit će vas učinkovitim i snažnim zvukom. Poseban Acoustic Chamber Sound Bore dizajn je pažljivo konstruiran kako bi pružio široku zvučnu pozadinu s neusporedivim dinamičkim rasponom, bez ikakvih smetnji.

Billie Jean slušalice su veličinom 30% manje od slušalica Michelle. Njihov dizajn je optimiziran nakon niza istraživanja različitih oblika ušnih kanala muškaraca i žena različitih dobnih skupina. Savršeno se uklapaju i prilagođavaju vašim ušima bez ikakvih poteškoća.

KABEL

Kabel na ovim slušalicama nije napravljen od običnog bakra. To je zapravo bakreni kabel obložen srebrom. Proizveden je komprimiranjem srebrno-bakrene žice koja se izravna i složi u čvrst interval koji se zatim koristi za omotavanje Kevlara. Novo razvijeni dizajn kabla ima nevjerojatnu čvrstoću rastezanja i pruža puni dinamički raspon glazbe.

Konvencionalni ravni kablovi ne mogu podnijeti učestalo savijanje. Isprepleteni kabel pruža bolju elastičnost, a također se može lakše nositi oko vanjskog dijela ušiju jer se oblik kabla lako uklapa za najbolju prilagodbu. 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Tip: in-ear monitor universal fit slušalice
• Upravljačka jedinica: Dual Balanced Armature sustav jedinica
• Impedancija: 18 ohma
• Izolacija buke: -26dB
• Tehnologija zvuka: FreqPhase tehnologija / novi Sound Bore dizajn
• Komponente: 3.5-milimetarski kabel (0.75mm, 2-polni), 3 veličine silikonskih jastučića za uši (S, M, L), torbica za nošenje

Google+ recenzije