Lyngdorf BW-2 subwoofer

Lyngdorf BW-2 subwoofer

Availability: Na zalihi

Lyngdorf BW-2 subwoofer Edited 13.04.2022.

10.260,00 kn / 1363.99€ 12 rata 855,00 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Aktivni model BW-2 dizajniran je kao subwoofer velike širokopojasnosti s ciljem reprodukcije glazbe i zvučnih zapisa s punom dinamikom i preciznošću. Minimalistički dizajn osigurava da su svi resursi usredotočeni na najbolju moguću reprodukciju zvuka.

Frekvencijski raspon ovog subwoofera ide do 800 Hz u „bypass“ načinu za razliku od tradicionalnih subwoofera koji su obično ograničeni na 120 Hz. Drugim riječima, ovo je jedinica koja prati signal s iznimnom preciznošću pa je u mogućnosti reproducirati glazbu, a ne samo tutnjavu i eksplozije u akcijskom filmu.

Diskretnog je dizajna, dostupan u crnoj boji visokog sjaja ili mat bijeloj što omogućuje besprijekornu integraciju u svaki suvremeni interijer. Može se postaviti uspravno ili sa strane kako bi se uklopio u raspoloživi prostor. To ga također čini savršenim za bilo koji stereo sustav ili sustav kućnog kina.

Unutarnje pojačalo je u vlastitom Lyngdorf Class D dizajnu koji se temelji na 15 godina iskustva u dizajniranju audiofilskih Class D pojačala. S izlaznom snagom od 400 W može isporučiti dovoljno snage za kontrolu pogonskih jedinica čak i na ekstremnim razinama.

Subwoofer ima dva ulazna načina. Ako ga postavite na „Line-in“, može se koristiti s konvencionalnim pojačalima i procesorima te ima raspon frekvencija od 25-200 Hz. Kao i kod običnih subwoofera, omogućena je kontrola nad visinama, frekvencijskim rasponom i faznom prilagodbom. Ako imate Lyngdorf Audio pojačalo, možete zaobići (bypass) unutarnje filtere. Sada se frekvencijski raspon penje do 800 Hz, a BW-2 možete koristiti kao granični woofer za podizanje performansi vašeg sustava na novu razinu.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Opis: aktivni subwoofer velike širokopojasnosti
  • Pogonske jedinice: 10-inčna duga pogonska jedinica, 50 mm glasovna zavojnica, materijal konusa: duboko anodiziran aluminij
  • Kućište: zatvoreni tip ormarića, puna MDF konstrukcija, zapremine 14 litara
  • Frekvencijski odziv: 25 – 200 Hz (koristeći linijski ulaz), 25 – 800 Hz (koristeći bypass ulaz)
  • Maksimalni SPL: 106 dB RMS THX metoda: 40 – 80 Hz
  • Točka skretnice: X-over frekvencija (60 – 200 Hz)
  • Veze: RCA / analogni mono ulaz
  • Dimenzije: 44 x 32.5 x 17.2 cm
  • Težina: 14.4 kg