Marantz NR1608 AV Receiver

Marantz NR1608 AV Receiver

Availability: Na zalihi

Visokokvalitetni AV receiver tankog dizajna koji zauzima minimalno prostora
Edited 19.11.2018.

Preporučena cijena: Standardna cijena: 4.990,00 kn

Special Price 4.350,00 kn 12 rata 362,50 kn na mjesec

(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Marantz NR1608 AV receiver visokokvalitetni AV receiver tankog dizajna zauzimajući minimalno prostora, daje isti revolucionarni Dolby atmos 3D zvuk kao i u najboljim kino dvoranama, jer podržava i stropne zvučnike koji dramatično proširuju zvučno polje. NR1608 spreman je i za ultra visoku video rezoluciju,  njegova video sekcija potpuno je kompatibilna s posljednjom HDMI 2.0a specifikacijom na svih osam HDMI ulaza (od kojih je jedan i na prednjoj ploči) što omogućuje prosljeđivanje najnovijih video formata na UHD TV ili projektor.

Uz 4K 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) i 21:9 format, 3D, i BT.2020 prolaz, spreman je za novu generaciju Blu-ray disc playera,
satelitskih receivera, igraćih konzola te streamani ili preuzeti 4K Ultra HD sadržaj.

NR1608 također ima Bluetooth i AirPlay tehnologiju kako bi mogli reproducirati audio direktno sa bilo kojeg uređaja. HEOS multiroom bežična tehnologija omogućit će reprodukciju sa vlastitih izvora ili sa online streaming servisa te sa tisuće internet radio stanica koristeći besplatnu HEOS aplikaciju za smartphone i tablete koja u potpunosti prenosi zvuk u visokoj rezoluciji

Inicijalno podešavanje i kontrola su vrlo jednostavni, jedinstveni Marantz Setup Assistant garantira glatki proces podešavanja, Marantzova besplatna "Marantz 2016 AVR Remote" aplikacija je dostupna na Apple app storeu, Google playju i Amazon appstoreu, kako bi ste receiverom upravljali na najudobniji način putem smartphonea ili tableta. Video processor također može napraviti upscaleing SD i HD videa na 4K Ultra HD.

Certificiran od strane Imaging Science Foundationa, NR1608 ima cijeli set kontrola za video kalibraciju (koje će u potpunosti znati iskoristiti ISF tehničar), zajedno s ISF dnevnim/noćnim video modovima.

Sekcija izlaznog pojačala na NR1608 izvedena je u robusnoj diskretnoj tehnologiji, svi kanali imaju identičnu snagu od 90 W, te ima izvrstan zvuk, bilo za glazbu ili filmove. Pojačalo je stabilno i sa zvučnicima niske impedancije, a tu su i Eco modovi koji ga stavljaju u režim rada smanjene energije za situacije kad znate da vam njegova snaga neće biti potrebna.

Tu je još pregršt korisnih opcija.Mogućnost korištenja daljinskog upravljača smart TV-a u HDMI spoju. Audyssey MultiEQ automatska procedura podešavanja zvučnika koja koristi psihoakustičke zakone pa osigurava jasne dijaloge i širok tonski raspon čak i pri malim glasnoćama.

Dvostruki izlaz za subwoofere omogućuje korištenje dva subwoofera za još točniji bas odziv. Također, dva kanala možete koristiti i za slušanje neovisnog glazbenog sadržaja u drugoj prostornoj zoni.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• 7-kanalno pojačalo, 90 W po kanalu
• 4K/60 Hz full-rate pass-through, 4:4:4 color resolution, HDR and BT.2020, plus Dolby Vision compatibility and Hybrid Log Gamma (HLG; via future firmware update)
• 8 HDMI ulaza (uklj. 1 prednji) sa full HDCP 2.2 support
• Analogna na HDMI konverziju i SD/HD na 4K Upscaling
• Dolby Atmos (do 5.1.2) i DTS:X
• Ugrađeni Wi-Fi sa 2.4GHz/5GHz dual band podrškom
• HEOS bežična multiroom integracija
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Network Audio Streaming
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC i WAV podrška
• Audyssey MultEQ, Dynamic Volume i Dynamic EQ
• Audyssey MultEQ Editor app podrška
• Setup Assistant, Advanced GUI, Marantz 2016 AVR Remote App isf video calibration
• Multi-room/Multi-izvor (druga zona; kroz pojačalo ili pred-izlaz)
• Intelligent ECO mode sa off/on/auto setting

Izdvojene akcije

Google+ recenzije