Michi P5

Stereo pretpojačalo koje sadrži tehnologiju MQA (Master Quality Authentication) koja omogućuje reprodukciju MQA audio datoteka i streamova, pružajući zvuk kao s izvorne snimke.

Nije na zalihi
4.299,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Michi P5 stereo pretpojačalo pruža vrhunske performanse u obradi zvuka uz kompletan dodatak analognih i digitalnih izvora. Tijekom trogodišnje izrade, svaki aspekt ovog pojačala pažljivo je dizajniran i složen, uključujući napajanje, dizajn sklopa i odabir ključnih komponenti kako bi se osigurala najveća kvaliteta audio signala uklanjajući neželjenu buku i izobličenja.

Dualni AKM 32-bitni DA konverteri opskrbljuju Class A krug pretpojačala osiguravajući detalje, točnost i najvišu razinu vjernosti u glazbi, istovremeno održavajući ritam i vremenski raspon za sve glazbene žanrove, bez obzira na vaš glazbeni ukus. Ovi krugovi podržani su nizom od 17 neovisnih regulatora napona pogonjenih iz dva prilagođena i tvornički ugrađena toroidna transformatora s kondenzatorima za zaglađivanje s niskim ESR-om kako bi se isporučila energija do svih kritičnih krugova.

Točnost i detalji bitni su za reprodukciju zvuka, a jednako je važna isporuka glazbe koja je ugodna i zabavna. P5 se ističe u svim aspektima, temeljeći se na 55 godina iskustva u audio dizajnu. U Rotelu ističu kako je ovo pretpojačalo izrađeno po najvišim standardima kvalitete što mu omogućuje da ponosno nosi logo Michi.

Integracija upravljačkog sustava i automatizacije jednostavno je podržana s RS232 i Ethernet vezama. Pretpojačalo sadrži tehnologiju MQA (Master Quality Authentication) koja omogućuje reprodukciju MQA audio datoteka i streamova, pružajući zvuk kao s izvorne snimke.

Sakrij

• Frekvencijski odziv: linijski ulazi - 10Hz - 100kHz (±0.3dB)
digitalni ulazi: 20Hz - 20kHz (±0.3dB)
phono ulaz: 20Hz - 20kHz (±0.3dB)
• Ukupno harmonijsko izobličenje: (20Hz–20kHz) <0.002%
• Potrošnja energije: 40 W
• Potrošnja energije u stand by-u: <0.5 W
• Ulazna osjetljivost/impedancija: 75 ohma
• Visina prednje ploče: 132 mm
• Dimenzije: 485 × 150 × 452mm
• Težina: 22.9 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!