Odaberi najbolje slušalice za svoj iPhone!

Odaberi najbolje slušalice za svoj iPhone!

Imate iPhone ili razmišljate o kupnji? Ako želite dobiti najviše od zvuka sa svog uređaja, razmislite o ulaganju u pristojan par slušalica - dobra vijest je da ne morate potrošiti mnogo kako biste si udovoljili.

Pa krenimo redom s našim preporukama:

 1. Bowers & Wilkins C5 Series 2iphone c5 b

  Udobne in-ear slušalice vrhunskog zvuka pune naprednih funkcionalnosti poput ugrađene eliminacije vanjskih šumova i difuzora koji optimalno raspršuje zvuk u ušni kanal. Jedini model in-ear slušalica legendarnog Bowers & Wilkinsa kojima su pokazali sve što se o tom tipu slušalica može reći, tehnički i dizajnom.Pogledajte video recenziju B&W C5 S2 slušalica na hrvatskom jeziku a za više informacija preuzmite prezentaciju novih C5 S2 slušalica (PDF).

  Cijena: 1.150,00 kn - do 1.9.2016. cijena je 990,00 kn! 

 2. V-moda ZN in-ear Slušalice

  V-Moda ZN In Ear
  Talijanski luksuzne, američki izdržljive, a svjetskog zvuka, sve je kod ovih in-ear slušalica potpuno u skladu s reputacijom ove mlade marke. ZN su kompatibilne sa svim pametnim telefonima, a prilagođene su i nošenju pri sportskim aktivnostima.

  Pogledajte video predstavljanje Zn slušalica na sajmu CES 2016.

  Cijena: 1.350,00 kn!

 3. Audio Technica ATH-SR5

  Vrlo udobne on-ear slušalice nastale na tehnologiji i slavi fenomenalnih MSR-7. SR5 također nude dodir s finom kožom i metalnu konstrukciju, vrhunski zvuk raskošnog basa i široke slike, no u dimenzijama koje su dovoljno kompaktne da ih možete nositi baš posvuda.

  Cijena:  990,00 kn!*

  *Bežična verzija ove ultra popularne slušalice, ATH SR5 BT  dostupna je po cijeni od 1.399,00 kn.

   

 4. V-moda XS ColassibleXS V-Moda Collasible

  Ultra-kompaktne on-ear slušalice čistog i uzbudljivog V-moda zvuka, koje se zahvaljujući pametnom preklopu mogu sklopiti tako da stanu tamo gdje stane i vaš smartphone ili sunčane naočale. Ove ručno rađene slušalice ne ostavljaju ravnodušnima one koji ih slušaju ali ni one koji ih samo sretnu u prolazu.

  Cijena:  1. 350,00 kn!