Slušalice su bez sumnje jedan od najpopularnijih uređaja svih vremena, a uz to i jedini s kojim imate tjelesni kontakt. Dubravko Novosel za vas je izdvojio vlastite favorite rasporedivši ih kroz 6 različitih namjena i cjenovnih razreda. Zvuk za svakoga, zar ne?


AUDIO TECHNICA ATH-AVC500

best_entry_hifi Prave pravcate hi-fi slušalice sa velikim zvučnicima, antivibracijskim aluminijskim kućištem i odličnom ergonomijom, idealne za slušanje glazbe i gledanje video materijala.Slušalice imaju čvrsti i duboki bas, te vrlo uravnotežen i detaljan zvuk u cijelom spektru, a mekani jastučići omogućavaju dugo slušanje glazbe bez napora.

AUDEZE LCD-X

Referentni Audeze model s proslavljenom planar-magnetic tehnologijom visokeaudeze lcd x efikasnosti koji izvlači maksimum snage iz slabijih pojačala i prijenosnih uređaja bez dodatnog napajanja (mp3 playeri, mobiteli,notebook...) Također, LCD-X je najneutralnijeg zvuka iz Audeze ponude pa ga stoga preferiraju audio inženjeri i glazbenici za studio korištenje. Audeze kablovi su u potpunosti izrađeni od audiofilskog bakra (OFHC). Flat (spljoštena) konstrukcija uz dužinu od 2.5 m osigurava bezbrižno uživanje u glazbi, a uz sve Audeze modele dolazi i obostrano balansirani kabel, koji će poslužiti za spajanje sa svim pojačalima za slušalice koji posjeduju balansirane ulaze.  

BOWERS & WILKINS P5 WIRELESS

Nove B&W slušalice bazirane su na proslavljenim P5 Series 2 slušalicama, a best-wirelesskoriste istu Bluetooth aptX tehnologiju kao i B&W T7 bežični zvučnik. Baterija Bluetooth modula ima kapacitet 17 sati, a kad se isti potroši tu je uvijek opcija spajanja slušalica na izvor glazbe putem kabela. Dizajn i kvaliteta izrade identična je P5 Series2 slušalicama, s dodatnim kontrolama za play/pause, prebacivanje na iduću pjesmu i javljanje na pozive s mobitela. Dizajnirane za zvuk u pokretu, sve B&W slušalice su lagane, udobne i luksuzne, a odlično rade sa svim uređajima niske snage (mobilni uređaji, mp3 playeri).

Pročitaj i recenziju P5 slušalica Marka Prigga za Daily Mail

DENON AH C-120

Nove Music Maniac slušalice profesionalno su podešene za isporuku “Flat EQ” zvuka,best-in_ear a hibridno metalno kućište eliminirat će rezonanciju prilikom niskih frekvencija. Slušalice dolaze s kontrolama i mikrofonom za smartphone, koje će omogućiti kristalno čistu komunikaciju i elegantno upravljanje glazbom. Za još elegantnije upravljanje brine se i nova Denon Audio App aplikacija koju možete besplatno preuzeti za iOS i Android uređaje.

AUDIO TECHNICA ATH-MSR7

Dizajnirane za zvuk u pokretu, ali i za kućnu upotrebu, ATH-MSR7 su poseban naglasak best_portablepostavile i na udobnost korištenja te visoku kvalitetu izrade u kojoj gotovo da nema plastike. Za fenomenalan zvuk zaslužni su novi 45 mm “True Motion” driveri s “Dual-layer Air-Control” tehnologijom, koja će pojačati iskustvo srednjih i niske frekvencija, dok će njihovo aluminijsko kućište eliminirati neželjene vibracije. ATH-MSR7 su primarno zamišljene kao prijenosne slušalice pa stoga dolaze s dva kabela duljine 1.2 m (jedan ima kontrole za smartphone i mikrofon za razgovore), ali tu je i kabel duljine 3 m za sve one koji iste planiraju koristiti za kućno slušanje. Osim diskretnog a opet vrlo atraktivnog dizajna, ove prijenosne slušalice mogu se pohvaliti kvalitetom zvuka koju može proizvesti samo netko s golemim iskustvom u izradi profesionalnih slušalica. I upravo je to glavni adut Audio Technice, koja već 40 godina pomaže producentima i glazbenicima u potrazi za savršenim zvukom.

AUDIO TECHNICA ATH-M50X

M50x su s pravom jedne od najpopularnijih Audio Technica slušalica. Poslovičnobest_monitor odličnog zvuka, najnovija varijanta M50x ima poboljšanu konstrukciju i još mekše ear padove a najvažnije od svega - dolazi s odvojivim kablovima. S M50x slušalicama inženjeri Audio-Technice su postigli iznimnu preciznost i osiguralix maksimalnu udobnost tijekom dugotrajnog korištenja, kao i odličnu zvučnu izolaciju. Dizajnirane su posebno za profesionalni monitoring i miksanje, a imaju učinkoviti sklopivi dizajn koji štedi prostor tijekom transporta i skladištenja.