Menu Toggle navigation

Bowers & Wilkins Zeppelin Air - rasprodano

Bowers & Wilkins Zeppelin Air - rasprodano

NAPOMENA: B&W Zeppelin Air je rasprodan. Na jesen 2015. izlazi novi model

Zeppelin Air je pokupio brojne nagrade ali i simpatije publike, između ostalih i svih nas u Sonus Artu. Teško je pronaći zvučnik ovih dimenzija koji zvuči toliko dobro.  Usudili bi se čak reći - bolje od nekih stereo sistema.

Bowers & Wilkins Zeppelin Air ultimativni je AirPlay® audio sistem s dramatično unaprijeđenim zvučnim osobinama te potpuno integriranom AirPlay® tehnologijom koja omogućava bežični prijenos audio zapisa putem iTunes aplikacije, iPhone, iPad ili iPod Touch mobilnih uređaja.

Zahvaljujući AirPlay® tehnologiji korisniku se nude mogućnosti višesobnog povezivanja (multi-room) te upravljanje s više Zeppelin Air-a, različito smještenih u kući. U kombinaciji s iTunes-ima i PC/Mac računalom ova tehnologija omogućava izuzetnu jednostavnost uspostave međusobne povezanosti.

Najnoviji Zeppelin Air dolazi sa značajno unaprijeđenim zvučničkim jedinicama, novo ugrađenom amplifikacijom i najnaprednijim DSP-om (Digital Sound Processing) u obliku dinamičke ekvalizacije (Dynamic EQ).

Najpopularniji Airplay zvučnik iz naše ponude je sada dostupan po najboljoj cijeni na tržištu!

Zeppelin Air je aktivni 2.1 audio sistem, što znači da svaka od 5 ugrađenih zvučničkih jedinica ima vlastito pojačalo, specijalno dizajniranih za Bowers & Wilkins. Snaga ugrađenih pojačala od 4x25W, odnosno od 1x50W, dostatna je za potpuno ispunjenje prostorije zvukom.

Ugrađeni DAC dolazi iz čuvenog Analog Devices-a, također je unaprijeđen te u potpunosti podržava 24bit/96KHz audio zapise visoke razlučivosti.