Menu Toggle navigation

Astell&Kern dodaje nove značajke prijenosnim media playerima visoke rezolucije!

Astell&Kern dodaje nove značajke prijenosnim media playerima visoke rezolucije!

Dodatne usluge za streaming glazbe, MQA, Tidal Masters, Tidal Offline dolaze u novim ažuriranjima firmware-a (od kraja 2018. godine).

Te nove značajke uključuju:

Open APK usluga – nalazit će se na odabranim playerima, a sadrži podršku za streaming glazbenih aplikacija za Android uređaje. To omogućuje korisnicima da instaliraju dodatne usluge streaminga glazbe na svoj player jednostavnim kopiranjem i instaliranjem odgovarajuće APK datoteke za glazbene usluge koje žele dodati.

Neke od aplikacija koje će biti dostupne u početnom izdanju firmware-a: Amazon Music, Pandora, Sound Cloud, Spotify, Tidal, Tune In....

vijest_astel_update_2

MQA usluga – nagrađivana tehnologija bilježi i reproducira izvorni studijski zvuk u datotekama dovoljno malim da se lako streamaju i preuzimaju. Uz pomoć Tidal Masters integracije, korisnici mogu odmah prenijeti na tisuće MQA audiozapisa na svoje media playere.

Deezer usluga – bit će dodana kao ugrađena aplikacija na A&K playere. Deezer sadrži preko 53 milijuna audiozapisa dostupnih za streaming u više od 180 zemalja.

vijest_astel_update_3

Tidal Offline – Playeri koji podržavaju Open APK uslugu moći će instalirati službenu aplikaciju Tidal Android koja omogućuje izvanmrežnu podršku za A&K playere. Izvanmrežni sadržaj može se spremiti na internu memoriju playera ili na vanjsku memorijsku karticu.

Roon Ready – network playeri koji imaju ugrađenu Roon Ready tehnologiju za streaming glazbe visoke rezolucije isporučit će najvišu moguću kvalitetu zvuka, kao i kontrolu glasnoće  izravno s Roon korisničkog sučelja.