Audeze EL-8 slušalice i Deckard AMP - novo u ponudi

Audeze EL-8 slušalice i Deckard AMP - novo u ponudi

Stigli su novi Audeze modeli - EL-8 slušalice koje donose vrhunsku planarnu tehnologiju po dosad najnižoj cijeni, te novo supersnažno pojačalo za slušalice u A-klasi i vrhunski DAC  - Deckart.

Testirali smo nove Audeze uređaje u Sonus Artu...

Pogledajte Facebook galeriju!

 

Audeze EL-8 Planar Magnetic Slušalice

Audeze slovi kao proizvođač najboljih planar-magnetic slušalica na svijetu. U superiornu kvalitetu zvuka mogli ste se uvjeriti testom u našoj poslovnici, gdje imamo izložene sve Audeze modele. Audeze je ove godine nadopunio svoju ponudu modelom koji je cijenovno nešto prihvatljiviji, ali i gabaritima nešto manji, što ga čini idealnim za prenošenje.

EL-8 su hi-fi slušalice koje će se odlično slagati s prijenosnim nosačima zvuka. Dolaze u dvije varijante - zatvorenoj i otvorenoj. Ove slušalice, kao i svi ostali Audeze modeli (PDF), imaju drivere koji su bazirani na planar-magnetic tehnologiji, a koja omogućuje reprodukciju zvuka koju je teško nadmašiti u ovoj, ali i višoj cijenovnoj kategoriji.

Sve Audeze slušalice mogu se pohvaliti nenadmašivom kvalitetom izrade, pa su tako svi modeli ručno testirani od stručnog osoblja, a što potvrđuje i rukom potpisani certifikat kvalitete u svakom pakiranju - što se i ne viđa baš često, zar ne?

Osim toga, Audeze puno pažnje polaže i u dizajn svojih slušalica, pa je za isti angažirana tvrtka BMW DesignWorks USA, koji su između ostalog dizajnirali i neke Bowers&Wilkins slušalice.

Ove slušalice dolaze sa specijalnim odvojivim kablovima duljine 2 m i 6.3 mm adapterom, koji će omogućiti korištenje istih u kombinaciji s vašom AV opremom.

Oba Audeze EL-8 modela su raspoloživa za demo i kupovinu u Sonus Artu, po cijeni od 5999 kn.

 

Deckard AMP

 

Audeze je svojim asortimanom slušalica stvorio nešto doista posebno. Sve Audeze slušalice koriste planarnu tehnologiju što znači da je njihov zvuk ima vrlo definiran i dubok bas, vrlo glatko srednjetonsko područje i prozračne visoke. Čak i dugotrajna slušanja uopće nisu zamorna, daju trajan osjećaj da ste uvučeni u samo srce glazbe pa bez obzira na model uskoro zaboravite da nosite slušalice.

Deckard Amp Design

Ponovno u suradnji s BMW Designworksom USA koji je oblikovao nove EL-8 slušalice, Audeze donosi Deckard (Blade Runner, anyone? :), snagatorsko pojačalo za slušalice u A-klasi i DAC visokih performansi u jednom. Pojačalo ima više nego dovoljno snage za bilo koje slušalice, ne samo Audeze, a DAC može pretvarati 16 do 32-bita, 44.1kHz do 384kHz. Na prednjoj ploči je kontrola glasnoće, te dvije sklopke za izbor razine pojačanja i ulaza pa Deckard može poslužiti i kao odlično line-level pretpojačalo.

Zvuk je dinamičan, uzbudljiv, uz bogati tonski kolorit što sve zajedno čini prezentaciju vrlo živom.

Audeze Deckard je raspoloživ za demo i kupovinu u Sonus Artu, po cijeni od 5999 kn.