Menu Toggle navigation

Audio Technica AT-LPW30TK gramofon s drvenom bazom za prirodan zvuk i vjerodostojnost audio izvedbe!

Audio Technica AT-LPW30TK gramofon s drvenom bazom za prirodan zvuk i vjerodostojnost audio izvedbe!

Novi model gramofona iz Audio Technice, Audio-Technica AT-LPW30TK s pogonom na remen isporučuje poznate prirodne, uravnotežene i rafinirane analogne zvukove za vjerodostojnost audio izvedbe koja je daleko iznad njegove razine cijene.

Uz estetski atraktivnu završnu obradu i profil koji se prilagođava okolišu, gramofon ima šasiju s drvenom bazom – drvo kao materijal je odabrano zbog svojih prirodnih akustičkih i antirezonantnih svojstava. Visoka gustoća drva minimizira feedback koji može nastati zbog niskih frekvencija energije. Model Audio-Technica AT-LPW30TK odnosno njegova baza napravljena je od furnira od tikovine.

vijest_lp30w_2

Neželjene vibracije koje djeluju na performanse dodatno su smanjene zahvaljujući antirezonantnom aluminijskom pladnju gramofona s gumenim podloškom. Ručka gramofona također je napravljena od aluminija. Gramofon Audio-Technica AT-LPW30TK pruža hidraulički prigušenu kontrolu podizanja ručke i mogućnost zaključavanja te ima podesivu protutežu koja omogućuje implementaciju nekoliko modela phono zvučnica i kontrolu protiv klizanja minimizirajući izobličenja i optimizirajući ravnotežu kanala.

vijest_lp30w_1

Gramofon je također opremljen Dual Moving Magnet phono zvučnicom iz nedavno predstavljene serije VM95, modelom VM95C s 0.6 mm koničnom iglom. Upečatljiva drvena baza, elegantan dizajn i novodizajnirana aluminijska ručka zajedno s vrhunskim performansama će ovaj model gramofona izdvojiti iz mase te zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih audiofila.

Pronađite ga u Sonus Artu od 15. lipnja 2019.