Menu Toggle navigation

NOVO - Noise Cancelling Slušalice Audio-Technica ATH-MSR7NC!

NOVO - Noise Cancelling Slušalice Audio-Technica ATH-MSR7NC!

Audio Technica je prošle godine dobro osjetila želje ali i podigla očekivanja ponudom svog ultra popularnog modela ATH-MSR7. Bilo je samo pitanje vremena kad će se pojaviti proizvodi na osnovi iste ideje, a koji će zaintrigirati i kupce malo drugačijih želja.

Sam naziv modela, ATH-MSR7NC, aludira da je riječ o gotovo istom modelu, uz samo jedan dodatak, a to je funkcija utišavanja okolne buke. Dakle, sve što je bilo odlično, ostaje isto, sjajan zvuk, čak i s mobitela, najkvalitetniji materijali, puno kože i metala, čak i vrlo egzotičnog poput magnezija koji se koristi za dijelove kod kojih je potrebna velika krutost i mala masa.

U CLANKU

Sve slušalice koje imaju NC funkciju, utišavanju buke moraju pomoći i svojim oblikom. ATH-MSR7 NC su u tome jednako dobre kao i poznate ATH-MSR7 - zatvorene slušalice u over-ear formi, jastučići od termo pjene presvučeni kožom koji odlično prate formu glave dobro vas odvajaju od okoline i same po sebi.

ATH-MSR7NCmsr7_noice_cancelling

Elektronički dio funkcije utišavanja buke također radi jako dobro, u što se možete uvjeriti i još dok ne počnete slušati glazbu. Zapravo je fascinantno kako pomicanje tog gumbića sa slušalicama na ušima jednostavno izbriše pozadinske šumove, pogotovo one konstantnog karaktera, poput buke motora ili huka zraka u avionu, odnosno zvuka tračnica u vlaku. Što je još bolje, odličan zvuk koji su ATH-MSR7NC potpuno prenijele s osnovnog modela nimalo se ne mijenja kod uključene NC funkcije, što je inače uobičajena mana velikog broja NC slušalica.

Minijaturna baterija ugrađena u slušalice podržava NC funkciju tridesetak sati, a puni se uobičajeno preko USB priključka. Slušalice dolaze uz 2 kabela duljine 1.2m od kojih jedan ima i mikrofon pa uz njih normalno možete odgovarati i na telefonske pozive.