Audio Technica - stižu novi, još bolji modeli slušalica

Audio Technica - stižu novi, još bolji modeli slušalica

Iz Audio Technice nam stižu novi modeli slušalica koji će oduševiti svojim dizajnom, ali i inovacijama u svijetu mobilnog HiFi-a.

NOVA RAZINA NOICE CANCELLING TEHNOLOGIJE

Nove ATH-ANC70 su istinske HiFi slušalice s kvalitetnim 40 mm zvučnim jedinicama, odvojivivim kablovima, dodatnim adapterom, luksuznim ušnim školjkama, kao i visokokvalitetnim mikrofonom i kontrolama za Android i Apple uređaje. Ušne školjke su povećane i obložene mekanom memorijskom pjenom što će osigurati dugotrajnu upotrebu bez zamora.

Anc70

HiFi slušalice s mikrofonom i kontrolama za Apple i Android uređaje; otklanjaju čak 90 % vanjske buke

Inovativne tehnologije omogućuju im otklanjanje 90 % šumova iz okoline što će se dopasti svima koji ne žele biti ometani bukom iz vanjskog svijeta, ali i svima onima koji ne žele smetati ljude oko sebe. Važno je napomenuti da slušalice imaju opciju isključivanja ove tehnologije što znači da rade u pasivnom modu i bez baterije (jedna AAA baterija dolazi sa slušalicama, kao i stereo RCA kablovi)

 

Upravljanje glazbom i pozivima je lakše nego ikad zahvaljujući novim, osvijetljenim gumbićem koji se nalazi na poleđini ušne školjke, kao i kontrolerom glasnoće koji je praktično smješten u blizini.

Fleksibilan okvir, mogućnost sklapanja i zaštitna torbica čine ih idealnim za putovanja, pa slobodno možemo zaključiti da su ove slušalice idealne za javni prijevoz i zrakoplove, iako ne sumnjamo da će svoje mjesto pronaći i u ponekom bučnom uredu.

IN-EAR SLUŠALICE ZA SPORT

Photoath Ckx9isdpi300

In-ear modeli dolaze i u varijanti s mikrofonom i kontrolama za smartphone

Audio Technica je daleko poznata po svojim ušnim slušalicama koje uvijek nadilaze kvalitetu koja se očekuje od ovog cjenovnog ranga slušalica, pa će tako biti i s novim „C-shape modelima“. Ovaj specifičan oblik omogućuje im veću fleksibilnost što ih čini pogodnim za sportske aktivnosti, bez kompromisa kvalitete zvuka.

Novi modeli (ATH-CKX5 i ATH-CKX7) imat će i rotirajuće earbudove, koji će dodatnu poboljšati zvučnu izolaciju, osim najvećeg modela (ATH-CKX9) koji će sadržavati još naprednije zvučne jedinice.

Svi modeli dolaze i u varijatni s mikrofonom, odnosno kontrolama za smartphone.

 29.1. UPDATE: Novi modeli su raspoloživi za narudžbu!