Menu Toggle navigation

Audio Technica ATH-CKS5TW - Bežičnost u punom smislu riječi!

Audio Technica ATH-CKS5TW - Bežičnost u punom smislu riječi!

Nove bluetooth slušalice iz Audio Technice, model Audio Technica ATH-CKS5TW  pravi su primjer potpuno bežičnih slušalica, a dizajnirane su za sve ljubitelje glazbe koji traže slobodu od žica i vrhunsku udobnost tijekom slušanja u pokretu.

Novi model slušalica Audio Technica ATH-CKS5TW predstavlja kombinaciju 57 godina duge tradicije audio inženjeringa s kompaktnošću i lakoćom dizajna, dugim trajanjem baterije, najnovijom Bluetooth tehnologijom i već poznatom kvalitetom zvuka karakterističnom za Audio Technicu. Ekskluzivan dizajn same Audio Technica ATH-CKS5TW slušalice napravljen je tako da pruža poboljšanu stabilnost i udobnost uz snažnu izolaciju buke za smanjenje tj. blokadu okolnih zvukova i pružanje visokofrekventnih i poboljšanih audio performansi.

audio-technica-cks5tw-4

Osim praktičnosti u dizajnu i načinu korištenja, ove Bluetooth slušalice imaju i značajku Auto Power On/Off uz koju se vaše slušalice automatski uključuju i uparuju s vašim smartphone-om ili prijenosnim media playerom (nakon što ih izvadite iz kutijice za punjenje). Kompaktni jastučići za uši također se automatski isključuju kad ih vratite u pripadajuću kutijicu. Kutijica sadrži indikatore statusa LED baterije, a puni se preko USB Type-C ulaza (koji je postao standard za pametne telefone).

Zvuk tijekom telefonskih razgovora također je poboljšan primjenom Clear Voice Capture tehnologije koja omogućuje blago smanjenje ambijentalne buke što donosi bolju jasnoću tokom razgovora.  Audio Technica ATH-CKS5TW su idealne Bluetooth slušalice za sve one s aktivnim načinom života jer sadrže IPX2 vodootpornost te štite od svakog kontakta s tekućinom.

audio-technica-cks5tw-2

Bluetooth 5.0 tehnologija koju ove slušalice sadrže omogućuje dug domet, pouzdanu vezu te mogućnosti višestrukog uparivanja. Ekskluzivan dizajn koji odgovara i prilagođava se obliku uha i bez suvišnih kablova te 10-milimetarske pogonske jedinice odražavaju inženjersku stručnost Audio Technice, kao i dijafragma koja pruža bogate i precizne zvukove basa i jasan zvuk cijelog raspona, osiguravajući izvrsnu kvalitetu bez obzira što odlučite slušati.

Još jedna posebnost ovih modernih slušalica je vijek baterije: potpuno napunjene Audio Technica ATH-CKS5TW pružaju 15 sati neprekidne reprodukcije, dok kutijica za punjenje (koja dolazi uz ove slušalice) pruža čak 30 dodatnih sati, što rezultira s nevjerojatnih 45 sati uživanja u glazbi u pokretu.

Pročitajte recenziju za ove bežične slušalice: https://www.techradar.com/reviews/audio-technica-ath-cks5tw-true-wireless-earbuds , a sve dodatne informacije pronađite na Audio Technica web stranici.