Menu Toggle navigation

Bluetooth slušalice ATH-AR3 – za slušanje bez žica

Bluetooth slušalice ATH-AR3 – za slušanje bez žica

Nasljednice nagrađenih modela slušalica MSR7 i SR serije iz Audio Technice, bežične on-ear slušalice ATH-AR3 BT omogućuju ljubiteljima glazbe uživanje u vrhunskom zvuku u pokretu. Prijenosan Bluetooth model vrlo pristupačne cijene nudi bežično slušanje svima koji se žele osloboditi žica.

Slušalice dolaze u crnoj i bijeloj varijanti, s upadljivim zlatnim ukrasom, a cijela AR serija donosi vrhunski zvuk preuzet od modela Audio Technica ATH-MSR7, a namijenjen onima s manjim budžetom na raspolaganju. Novo dizajnirani, dinamički podešeni 40-milimetarski driveri daju kristalno čiste srednje i visoke frekvencije i snažan bas, bez obzira kakva vrsta muzika se reproducira.

Audio Technica AR3 slušalice imaju sklopiv i lagan dizajn koji olakšava nošenje u torbici, vrećici ili džepu, a njihovi mekani memorijski jastučići od pjene su lako podesivi te pružaju udobnost i sigurnost tijekom maratonskog slušanja glazbe dok ste u pokretu.

Napravljene po uzoru na „starijeg brata“- model Audio Technica ATH-SR5BT,  slušalice s Bluetooth podrškom predstavljaju pristupačan uvod u bežično slušanje u pokretu, a sve to bez ugrožavanja kvalitete zvuka. Uz Bluetooth 4.1 podršku i aptX i AAC kodove za bežični streaming zvuka s kompatibilnog smartphone ili tablet uređaja, korisnici mogu uživati u visokokvalitetnim zvukovima bez hrpe žica.

audio-technica-ar3bt-1

Uparivanje ove bežične slušalice s uređajem je jednostavno: NFC mogućnost pruža jednostavno povezivanje s NFC kompatibilnim uređajima, kao što su smartphone ili tablet dok istovremeno pamti do 8 prethodno uparenih uređaja za još brže vrijeme spajanja. Kontrola glazbe, glasnoće i poziva omogućena je putem dostupne ugrađene sklopke na slušalici.

Dizajnirane za duga slušanja tijekom putovanja, Audio Technica AR3BT slušalice pružaju impresivnih 30 sati trajne bežične reprodukcije glazbe. Kada je baterija slaba ili je bežično povezivanje onemogućeno, dostupan je odvojivi 1,2 metra dug smarphone kabel s kojim dolazi i daljinski upravljač, pa korisnici mogu i dalje neometano uživati u svojoj glazbi gdje god se nalazili. Uz slušalice dolazi USB kabel za punjenje.